Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem értem a DSG váltó fokozata...

Nem értem a DSG váltó fokozatait, valaki elmagyarázná?

Figyelt kérdés

Persze nem az alapokat nem értem, hanem hogy a fejjel lefelé mutató háromszög, az ugye a sport, de ebbe a fokozatba nem tudtam betenni, azt olvastam, hogy előtte D-ben kell lennie a váltónak és csak utána lehet a Sport módba húzni, azonban eközben nyomni kell a gombot a váltón?

Kocsi kezelési útmutató könyvében egy teljesen más DSG van benne mint az én autómban. Azon más gombok és máshol vannak.

Köszönöm előre is!

2020. okt. 23. 22:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért nem írod le az autó típusát?
2020. okt. 23. 22:59
 2/5 anonim ***** válasza:

a gúgliban mindenre kapsz részletes magyarázatot

A gombot természetesen meg kell nyomni

2020. okt. 23. 23:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Az én autómban úgy van, hogy ha D-ben van, lefelé kell egyet pöccinteni rajta, ezzel vált comfort és sport mód között. Értelemszerűen ha nem D-ben van, akkor nem tudod lefelé pöccinteni, mert a D van legalul, ezért oda előbb el kell jutni.

De egyébként kipróbálod és 5 másodperc alatt rájössz.

2020. okt. 24. 00:16
 4/5 A kérdező kommentje:

Skoda Octavia 3 2014es 1.6 crdi

Próbálkozok :) köszönöm!

2020. okt. 24. 01:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Amikor D-be váltasz, ahogy az előttem levő írja, húzd meg mégegyszer a váltókart hátrafelé, ilyenkor kellene sportra váltson a műszerfalon megjelenő D helyett.
2020. okt. 24. 08:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!