Mi a véleményetek a jövőre kapható új Daciakról?
Nekem nagyon megtetszettek.
Ezek szerintem már teljesen vállalható autók nem csak nyugdíjasoknak is.
Viszont ez az ezres 3 hengeres turbó benzin eléggé elijeszt.
Szerintetek milyen lesz? Főleg, hogy nem sima benzines hanem lpgs lesz
Én nem dobtam tőlük hátast, de azért, mint a mostaniak is, elfogadhatóak. Igazából én tesztkörre vinném, fel autópályára és megnézni milyen zajos 130-nál. Ez jól teszteli a komfortot.
A nevetséges motorokkal nem lehet mit kezdeni, ugyanilyenek vannak a konkurencia belépő modelljeiben is. Ha nagyobbat akarsz, használtat vagy prémiumot vegyél.
Szerintem szép és modern kispolgári autó városi használatra és ingázásra, ami kb. verhetetlen áron megy.
Nyilván nem ugyanazt a vásárló-szegmenst célozza persze, mint mondjuk a C63 AMG.
Igazából nem is kell a prémium, nem vagyok “kopogtatós”, de nyilván a komfort és minél csendesebb autó sose árt.
Nem várom, hogy autópályán csendes legyen hisz 80%ban Kisváros,szomszéd kisvárosok közti rohangálásokra lesz használva.
Viszont sose volt még turbós autóm és ha új autót veszek akkor legalább 10-15 évig használni szeretném.
Ne hallgass az olyanokra akik azt mondják "francia szemét" az ilyenek járnak 20 éves lerúgott golfokkal...
A Daciaknak meg már a 2. generációja is vállalható volt. A jövőre kapható új külsejű Sandero pedig már jól is néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!