Mercedes B osztályt (W246) elsö autónak?
Felszolgáló létemre sosem volt szükség egy autó nevü dolgot birtokolnom. Viszont sokat taxizom haza munka után és gyakra utazom Mercedes taxikkal. B, C, E osztály, a taxisok csak dicsérik (régebbi darabok is)
Most viszont érkezett egy bicaj a birtokomba, amivel szivesen elmennék a hegyekbe vagy tengerpartra nyáron egy jót tekerni és hát vonattal pedig nem buli utazni. 27 éves vagyok, van egy barátnöm, igy 2 bicajjal mennénk, amit az autó hátuljára pattintanék fel. Csomagoknak elég a csomagtartó, ám a van/kombi kivitel fontos lenne nekem. Sokat autópályáznánk, így esett a választás a B 180 cdi vagy 200 cdi motorra, manuális váltóval.
Van a Mercedeseknek valami kifejezetten Mercedeses betegségük, hülyeségük, ami taszitó dolog? Szeretném mérlegelni a dolgot, mennyire fér bele egy csillagos majom a budgetbe, ami 13000 euro, illetve havi 300 euro az amit az autora havonta ki tudok csengegni a biztositáson kivül, gond nélkül és nem nullázom le a számlámat.
Nézegettem az alkatrészárakat, de szerviz nélkül saccolnom, milyen árak vannak egy ilyen autónál. Elfogadom, hogy prémium, és azt is, hogy drága lesz. Kérdés, hogy egy 2013-as darab lehet-e már-már problémás?
Válaszokat elöre is köszönöm.
Testvéremnek volt egy 2008-as Astrája, de nagyon nem szerette.
Nekem meg nem tetszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!