Automata valto M allas hogy mukodik?
Figyelt kérdés
2020. okt. 20. 00:08
1/5 A kérdező kommentje:
Addig vagom hogy nekem kell felvaltanom a + jel nyomkodasaval. De mi tortenik akkor ha 5-osbe vagyok, leveszem a gazrol a labam, az auto lassul es magatol visszavalt? Vagy lefullad?
2020. okt. 20. 00:08
3/5 anonim válasza:
Ha hülyeséget csinálnál (pl. lefullasztanád, túlpörgetnéd), akkor felülbírál téged és fel/levált.
4/5 anonim válasza:
Enyém speciel nem vált fel, hanem pörgeti tiltásig, egyszer sikerült is véletlen 2-esben hagyni, mondom f#szért pörgeted 4000-ig 50-nél, aztán visszaraktam D-be. Amit tud, hogy ha a visszaváltással túl magas lenne a fordulat, akkor nem vált vissza, illetve ha túl alacsony akkor automatikusan visszavált. (Hagyományos hidrós automata amúgy)
5/5 anonim válasza:
Ahogy a hármas mondja.
Amíg nem ér el túl magas vagy alacsony fordulatot addig úgy váltasz ahogy szeretnél, viszont ha eléri valamelyiket akkor felülbírál és vált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!