Az autón érezni ha már nem megfelelő vizsgára a lengéscsillapító?
Tavaly áprilisban voltam műszakin. Ott a hátsókra 45-50%-ot mértek.
Azóta a kocsival kb 12 ezer km-t mentem azt is városban.
Nem biztos hogy érzed, F-astrában pl teljesen rossz hátsókkal se volt gond nem lehetett érezni úton is úgy viselkedett ahogy kell, csak a vizsgán volt gond.
Mind ezt úgy hogy elöl már csak 50-54 volt a 2 első.
Idén tavasszal cseréltettem az autómban a 15 éves, 340.000 km-t futott lengéscsillapítókat. Legutóbbi műszaki vizsgán nem mondták, hogy rosszak lennének. Egyszerűen a bal oldaliból elkezdett szivárogni az olaj. Párban kicseréltettem. Én is arra számítottam, hogy jó nagy változás lesz, mert a régiekhez már biztos hozzászoktam. Én semmi változást nem vettem észre. Zéró a különbség.
Persze az is lehet, hogy a régi is még jó volt, csak az olajat kezdte engedni. Ha fél évet így járok vele, kifolyik az összes olaj, valószínű lett volna különbség.
Megbukott, kicseréltem bontottra 2db 50-50-et mértek rajta, és átment.
Nincs ismerősöm aki átvitte volna ügyesbe úgyhogy szívtam vele mire kicseréltem. Semmi különbség nem lett...
45-50% igen jónak számít.
Egy új lengéscsillapítóval sem lesz soha 100%, de még 90 se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!