Teherautóval tükörből tolatok míg autóval alig látok a tükörben valamit, ez normális?
Figyelt kérdés
én vagyok a gyík?
Pöpecül tolattam meg rutinoztam teherautóval meg póttal is vizsgákon, meg órán, ha húzok utánfutót jobban tolatok kapubeállóba mint ha csak simán tolatnék egy parkolóhelyre, nem látom a kocsi végét.. Utánfutóval meg centire megállok tolatva.
Tegnap állnék be egy helyre , nem mertem tovább menni ki kellett szállni, hogy mekkora távolság van. Mint egy kezdő, még ők sem szállnak ki tesóm is kinevetett.
Akárohogyan állítom a tükröt nem megy. Ha ráteszek egy utánfutót pöpec lesz a tolatás.
Érzett már valaki ilyet?
mk1 Galaxy-val járok.
2020. okt. 17. 13:09
1/2 anonim válasza:
Akkor gyakorold a tolatást utánfutó nélkül, egyzserüen gyakorlat hiánya!
2/2 anonim válasza:
Nem tudsz te sehogy tolatni akkor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!