Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A közeljövőben egy C3-as...

A közeljövőben egy C3-as 74-es corvette tulajdonosa leszek. Vannak hozzá alkatrészek egyáltalán itthon?

Figyelt kérdés
Nem tántorít el ha esetleg nem lennének, de ha tudnátok segíteni egy-két weboldallal azt megköszönném. Autodoc-on nézegettem mivel onnan már rendeltem is cuccokat csak ehhez pont nincs semmi mint itthon :/
2020. okt. 16. 23:12
 1/3 anonim ***** válasza:

2020-ban sikerül egy Corvettet venni de addig nem sikerül eljutni, hogy a mai világban még az USA-ból is itt van minden akár 3 napon belül?

Akár egy amazon vagy ebay szintü piacon már minden elérhető ami csak kell.

2020. okt. 16. 23:24
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát főleg a mostani helyzet miatt fixen nincs itt 3 nap alatt semmi, szerintem. Természetesen tudom, hogy onnan lehet rendelni bármit csak kíváncsi voltam, hogy esetleg van e közelebbi ( európai ) 'site' amin megtalálok esetleges alkatrészeket.

De végignézem az eBay német oldalát.

2020. okt. 17. 00:04
 3/3 anonim ***** válasza:
American Parts EU így találsz pár webshopot is.
2020. okt. 17. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!