1.2 es renault kangoot (2003) ast lehet tuningolni? Vannak erre body kitek, tuning lámpák? Motorikusan? Külsőleg miket lehet
Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 20:07
1/15 anonim válasza:
nem te kérdezted hogy gáz e a kangoo 18 évesen ?
2/15 A kérdező kommentje:
nekem ez az elsö kerdesem ilyen kocsival kapcsolatban
jah és 30 vok
de most nem ez a lényeg
vettem tegnap 1,2 millioert 1 bordó metál kangoot
és kunmadarasi lejárásokra meg ilyenekre kéne
olyasmire mint a tokioi hajszában a fekete gyerek kocsija a zöld
ilyen bulis kocsinak
megoldhato lenne
2010. aug. 8. 20:30
3/15 anonim válasza:
keresek mintákat meg minden. aztán majd írok . vagy privi. pont most nézegettem faszán meg lehet azokat csinálni . :)
4/15 A kérdező kommentje:
draga volt erte az 1millio200ezer Ft?
2010. aug. 8. 20:41
5/15 anonim válasza:
km mennyi van benne? sztem nem volt dárga.valahogy 1.1-1.4 között mozog az áruk..
6/15 A kérdező kommentje:
210 000
2010. aug. 8. 21:15
7/15 anonim válasza:
Én igy tuningolnám a Kangoot: http://www.youtube.com/watch?v=BTVjvJaT7FM
8/15 anonim válasza:
Tuningra én nem ilyen pici motorral vettem volna :(
Szerintem inkább optikával foglalkozz, a motorral nem igen tudsz mit csinálni :(
9/15 anonim válasza:
en nem fektetnek egy forintot se ebbe...motorilag ugyis gyenge marad,meg kulsore is olyan amilyen...de ez csak az en velemenyem.
10/15 anonim válasza:
Nem érdemes a motort tuningolni, esetleg chiptuningot rakathatsz bele de sokat nem fog változni a teljesítménye.
Optikai tuningot felejtsd el. Bénán nézne ki a kocsi ha tuniglámpákkal meg spoilerrel . Inkább egy alapból sportos kocsit kellett volna venned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!