Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik kipufogó a legjobb. Bo...

Sissy 123 kérdése:

Melyik kipufogó a legjobb. Bosal vagy a Walker?

Figyelt kérdés
2020. okt. 15. 19:27
 1/6 Beviz Elek ***** válasza:
29%
Legjobb? Mindkettő az alja kategória
2020. okt. 15. 19:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Akkor mi az ami nem alja Beviz kolléga?
júl. 23. 21:19
 3/6 Beviz Elek ***** válasza:

Nem ismerem az összes gyártót, de ez a kettő olcsó, nem méretpontos kipufogókat gyárt. Esztétikailag sem jó ha a kipufogó ferdén áll, illetve emiatt feszülhet is ami a rendszer élettartamára lehet negatív hatással.

Néhány utángyártott szutyok után realizáltam hogy nem sokkal drágábban egy kipufogós bármit legyárt egyedileg az autóra, az jobb lesz mint a gyári.

júl. 24. 02:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Most rákerestem. Van kifejezett kipufogószerviz a környékemen. Van facebook oldala is a cégnek. Büszkén ki vannak rakva a munkáik képekben. Ezen az látszik, hogy cserélgetik a dobokat, csöveket, többségében Asso és Asmet márkákra. Nem hsizem, hogy ezeke annyival jobbak, mint a kérdésben említett márkák. Az, hogy a helyszínen méricskélés után kezdik lemezekből kivágni a kipufogódobnak valót és elkezdig hajlítani hegesztgetni, szerintem nem túl gyakori.
júl. 24. 06:45
 5/6 Beviz Elek ***** válasza:

A kipufogós ahol én jártam az előre legyártatja a dobokat különböző belső elrendezéssel, emiatt különböző hangossággal, illetve hegyekben állnak náluk a különböző átmérőjű egyenes csövek.

Elmondod hogy sima vagy rozsdamentes elemeket szeretnél, milyen átmérőjű csővel és mennyire legyen hangos az autó. Ők ez alapján az eredeti rendszer helyére behajtogatják a csöveket, felhegesztik a felfogatásokat, majd próbadobok felhelyezésével mutatnak pár lehetőséget hogy hangot választhass. Ráböksz az egyikre, ők pedig egy olyan dobra felhegesztik a csövet plusz tartókat, illetve egy olyan véget amilyet csak szeretnél.

Szóval helyben, egyedileg az autódra gyártva készül a rendszer bármelyik része, úgy ahogy te szeretnéd.

júl. 24. 12:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha cserélnem kellene én gyári hangot szeretnék. Meg minden paraméterében legyen olyan, mint a gyári. Dízel autóm van, szerintem annál felesleges cifrázni.
júl. 24. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!