Melyik kipufogó a legjobb. Bosal vagy a Walker?
Nem ismerem az összes gyártót, de ez a kettő olcsó, nem méretpontos kipufogókat gyárt. Esztétikailag sem jó ha a kipufogó ferdén áll, illetve emiatt feszülhet is ami a rendszer élettartamára lehet negatív hatással.
Néhány utángyártott szutyok után realizáltam hogy nem sokkal drágábban egy kipufogós bármit legyárt egyedileg az autóra, az jobb lesz mint a gyári.
A kipufogós ahol én jártam az előre legyártatja a dobokat különböző belső elrendezéssel, emiatt különböző hangossággal, illetve hegyekben állnak náluk a különböző átmérőjű egyenes csövek.
Elmondod hogy sima vagy rozsdamentes elemeket szeretnél, milyen átmérőjű csővel és mennyire legyen hangos az autó. Ők ez alapján az eredeti rendszer helyére behajtogatják a csöveket, felhegesztik a felfogatásokat, majd próbadobok felhelyezésével mutatnak pár lehetőséget hogy hangot választhass. Ráböksz az egyikre, ők pedig egy olyan dobra felhegesztik a csövet plusz tartókat, illetve egy olyan véget amilyet csak szeretnél.
Szóval helyben, egyedileg az autódra gyártva készül a rendszer bármelyik része, úgy ahogy te szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!