Érdemes új autót venni?
Szerintem most még ne vegyél.
Azt mondod nincs olyan gond vele ami miatt gazdaságtalan lenne fenntartani.
Járj utána a szalonban pl. hogy mennyibe kerülnek pl. az olajcsere, éves szervíz stb. Meg kell mondják hiszen fix előírt szolgáltatás, nincs mit titkolni rajta.
Számolj utána, hogy mennyivel több lenne rá a kötelező, az adó, stb.
Egy Aygo neked szerintem teljes mértékben megfelel, nekem tetszik is, igaz messzire megyek általában, bringát, fél lakást, másik három ember cuccait viszem velük együtt minden alkalommal egy kis kompakt autóval. Erre sajnos az Aygo már kicsi, de egy megpakolt bevásárlókocsi tartalma biztosan belefér, minden másra mint hűtőszekrény, tonna kavics stb ott egy utánfutó kölcsönző.
Ha nyugodt szívvel fizeted ki az árát és sokáig meg szeretnéd tartani, szerintem vágj bele a fentiek figyelembe vételével.
De ha rám hallgatsz, egyszerű, fapadosabb változatot vegyél hogy 5-10 év múlva is fenntartható legyen. A mai autókat nem 20 évre tervezik.
Autógyárban dolgozom úgy mondom ezt.
Én most vettem egy 1 éves autót márkaszervizből, ami olyan, mint az új praktikusan.
1-3 évest vennék inkább, amibe nem nyomtak még bele több százezer km-t. Ugyanazt megkapod sokkal olcsóbban, vagy sokkal jobbat vehetsz ugyanabból a pénzből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!