Mennyire megbízható a 2.0 di-d motorral szerelt Mitsubishi lancer?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Autó vásárlás előtt állok és nagyon megtetszett a lancerek.
Kizárólag csak dízel érdekel.
Mivel eddig német autókat nézegettem és olvastam, hogy ebbe is német motor van, így elkezdtem iránta érdeklődni, de nem túl sok infót/tapasztalatot tudtam meg róla, így úgy gondoltam, hátha ti tudtok nekem segíteni, hogy ebből milyen motorkódút vegyek vagy ne vegyek :)
Köszönöm a gyors válaszokat! :)
2020. okt. 12. 05:11
2/9 A kérdező kommentje:
Tudom, de olvastam, hogy valamit csináltak vele a japánok, mert nehezen lehet lefullasztani.
2020. okt. 12. 07:03
3/9 anonim válasza:
vw pd tdi ami elég rossz hírű.Egy az egyben átrakták bele.Még a hengerfej se mitsubishi.
4/9 A kérdező kommentje:
Értem tehát akkor semmi jó hír nincs róla
2020. okt. 12. 12:04
5/9 anonim válasza:
Sajnos nincs.Látom hogy csak dízel érdekel,de én a helyedbem meggondolnám a benzinest mert azok viszont a legmegbízhatóbb motorok közé tartoznak még japán viszonylatban is.
6/9 A kérdező kommentje:
#5 persze a japán benzinesek a legmegbizhatobb konstrukció, csak számít nekem a hosszú távon történő fogyasztás.
Honda accord 2.2 ctdi vélemény?
2020. okt. 12. 14:24
7/9 anonim válasza:
Az accord dízele nagyon jó.Gondolom a 7. generációra gondolsz. Szépen finoman jár és nagyon megbízható,keveset fogyaszt és jól is megy.Inkább azt venném a helyedben.Toyota 2.0 dizele is jó csak abba denso alkatrészek vannak ami sokkal drágább mint a hondába a bosch
8/9 A kérdező kommentje:
A 3. Autó ami még szoba jöhet az a 2es skoda octavia 1.9 pd tdi
Csak hat oda kell figyelni milyen motorkodosat választ az ember
2020. okt. 12. 20:34
9/9 anonim válasza:
Szia, nekem 2.0 Lancerem van és lekopogom semmi baja, nagyon szeretem. Hozzá teszem előző autóm egy passat volt , azzal sem volt probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!