Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megcsúszott kuplung később...

Megcsúszott kuplung később még tud újra jó lenne vagy ilyenkor mennyire sérül?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy nagy kuplung szakértő ezért teszem fel ezt a kérdést. A történet, hogy lett egy chiptuning az autón, így 20%-al a max nyomaték nagyobb lett és így 1 hét után volt, hogy megcsúszott a nyomaték csúcson, de csak annyiban volt érezhető, hogy ment fel a fordulat, de nem gyorsult olyan mértékben hozzá az autó, de ott sem felugrott hirtelen. Magasabb fordulaton teljesen jól ment utána is és égett szaga sem volt. Pár ilyen esetleges nagyobb terhelés okoz maradandó sérülést rajta? Azért kérdem, mert a későbbiekben valószínű finomabban lesz használva, így esetleg "regenerálodhat", ha ilyenkor megég vagy nem tudom mi történik vele? Előre is köszönöm a válaszokat.
2020. okt. 10. 23:54
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Nem regenerálódik. Valószínűleg a végét járja.
2020. okt. 10. 23:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak rosszabb lesz.
2020. okt. 11. 01:01
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
Te vagy a Golfos?
2020. okt. 11. 06:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az már sose lesz jó, csak mégóvatosan lehet hogy birja valameddig.

"mert a későbbiekben valószínű finomabban lesz használva,"

Akkor mi értelme van a sufnituningnak?

2020. okt. 11. 07:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem lesz jobb. De ha cseréled/cserélteted akkor a kuplung tárcsát vidd el kevlároztatni 10-15e ft. Aztán nem lesz ilyen gondod.
2020. okt. 11. 10:36
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

3. Nem, én most írtam ide először kérdést.

4. Arra értettem, hogy most azért csak próbálgatva volt, hogy milyen lett. Alapvetően azért nincs padló gázon használva az autó. Alapvetően inkább csak előzéshez vagy esetleg emelkedőn lesz használva a plusz nyomaték.

5. Kit ajánlasz rá? Vezethetőségben mennyire tér el?

2020. okt. 11. 23:46
 7/7 anonim ***** válasza:

#5. vagyok

Hát nekem Győrben ismerős ismerősének az ismerőse csinálta nem számlaképesen. Ugyhogy ajánlani nem tudok.

Vezethetőség ugyan az. Nem veszed észre, úgyan olyan lesz, csak kevlár tárcsa lesz nem pedig ez a ferodoros bevonat. Az meg nagyobb erő és hő hatást bir nem fog megcsúszni.

2020. okt. 12. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!