Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hányszor lehet kicserélni a...

Hányszor lehet kicserélni a gumit a felnin?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy az igaz, hogy egy gumit csak 2x lehet visszarakni harmadjára pedig kuka? Közép kategóriás átlagos gumiról lenne szó. Köszönöm a válaszokat!
2020. okt. 8. 19:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem igaz.

Szakszerű szereléssel évekig lehet rakosgatni, nem lesz attól szálszakadásos.

2020. okt. 8. 19:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősöm pont ezt mondta, hogy tapasztalatból mondja, hogy neki szálszakadásos lett.
2020. okt. 8. 19:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Volt egy szett gumim, asszem 8x volt fel és lehúzva, mert azon az autón nem volt külön felnim. Tökéletes volt akkor is, mikor eldobtam. Pedig nem volt vigyázva, random gumisoknál cseréltem mindig.
2020. okt. 8. 19:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Még nem is hallottam ilyenről. Van aki ugyanazon a felnin cserélgeti a téli és nyári gumikat. Akkor ő két évente vesz két új szettet emiatt?! Én nem hinném.
2020. okt. 8. 20:31
 5/6 anonim ***** válasza:
#2: esélyes, hogy nem levételkor sérült meg, csak akkor vették észre
2020. okt. 8. 20:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Céges autókhoz nincs felnire szerelt téligumi, hanem egy garnitúra felnin cserélgetik a gumikat. 4-5 évig van meg egy-egy autó. Szóval 8-10 szerelés van, soha nem volt gumicsere emiatt.
2020. okt. 9. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!