BMW 750i nem húz rendesen 200 km/h felett.Mitől lehet?
2010 évjárat.
Lehet valami elektronikus hiba lehet a szoftverjében ahogy adagolja az erőt.
Eddig az volt ha letapostam 200 felett is lőtt olyan az autópályán hogy a hátsóülésbe akart átpasszírozni.
Most csak szolidan megtolja azt ennyi.
Mitől lehet?
Szoftvert vagy elektronikát érdemes ilyenkor megnézetni?Persze németben használom nem a magyar utakat koptatom vele mielőtt valaki érdekes következtetéseket vonna le kérdésemből.
5 éve már megvan.
Ez a hiba nemrég jött elő ismerőseimnek akinek van ilyen náluk még ez nem jelentkezett pedig kb ez az évjárat benzines mind.
Én ha lomhának érzem a kocsit, akkor 100-as benzint tankolok és meleg motornál (fontos, hogy ne legyen hideg, hanem menjek vele 20-30 km-t) kihúzatom, főként 3. és 4. sebességben, kiégetem a rendszert.
Konkrétan nem vagyunk autószerelők. Vidd el BMW szervízbe, ott megmondják mi a baja.
>>> "ilyenkor megnézetni?Persze németben"
Itt is hiányzik a szóköz, ugyanaz az unatkozó hülyegyerek írta ki ezt is, amelyik napi további 10 ilyen baromsággal szórakoztatja az olvasókat.
Ha valaki más keresné a kérdést: elviszed márkaszervizbe és megmondják. Ha meg nincs pénzed márkaszervizbe, akkor ne BMW-t vegyél.
Onnan tudjuk, hogy csak álmodozol, hogy a 750i sosem paszírozott az ülésbe 200 felett. Ez az egyel újabb, valamivel gyorsabb modell adatlapja: [link]
Eszerint 200-ról 230-ra 13 másodperc alatt gyorsul. Nem épp az a paszírozós sebesség. Én azt javaslom, hogy állmodozz inkább az M5 F90-ről, annak ugyanez a manőver csak 6 másodperc, azt még talán érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!