Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Részecske szűrő nélkül müködik...

Részecske szűrő nélkül müködik az autó?

Figyelt kérdés

Részecske szűrő nélkül menne az autó?

Ha kiszernék a részecske szűrőt és az nélkül mennék akkor megbüntetnének?

Egyáltalán müködne az nélkül az autó?

2020. okt. 7. 22:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
46%
Működik tesókám a x6 alól is kivettük kell a ráknak.
2020. okt. 8. 00:30
 12/18 anonim ***** válasza:
73%
A rendőr nem fog a helyszínen műszerrel füstölést mérni. Ha szoftveresen is kiírják belőle és nem jelez hibát a műszeregységen, egy régi 13-15 év körüli Euro4-es autóval még van is rá esély, hogy működhet is. De újabb Euro5-6-os autók nem fognak hivatalosan műszakin átmenni.
2020. okt. 8. 07:13
 13/18 anonim ***** válasza:
47%
Persze szedd ki, de remélem tüdőrákban döglesz meg :)
2020. okt. 8. 11:44
 14/18 A kérdező kommentje:

#13 megnyugothatsz ugyanis ma kiderült hogy nem lehet jogosítványom mert gyermek koromban pszichiátriára jártam és ezért orvosilag alkalmatlan vagyok.

De amúgy nem vagyok bolond.

2020. okt. 8. 11:52
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

11-es:

"kell a ráknak."

Na, ezt nagyon eltaláltad...

2020. okt. 9. 19:47
 16/18 A kérdező kommentje:

jáj hát ezt nem hiszem el vezetni nem vezethetek viszont leszázalékolni nem százalékolnak le mivel a gyerekpszihátriai papírjaim régiek elavultak ezért új kellene.

Hát ezt nem hiszem el a régen ezer éve jártam pszichiáterhez és ezért nem vezethetek mert bolondnak vagyok minősítve de persze leszázalékolni már nem vagyok bolond?

A nyugdíj ellátásra már nem vagyok bolond?

Hát ez őrület mennem kell rabszolgának dolgozni az helyett hogy kapnám a nyugdíjat ,igen ez az állam ez a jog dolgozni már jó vagyok de vezetni alkalmatlan mi?

Nevetséges.

2020. okt. 9. 20:44
 17/18 anonim ***** válasza:
Mondjuk miért kellett ehhez doki? Amennyi trollkérdést kiírtál az elmúlt hetekben, még egy nem orvos is tudta, hogy vannak bajok.
2020. okt. 9. 20:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Jól kivagy papi XD
2020. okt. 9. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!