Van olyan cég Magyarországon, akik autó fényszórók, átalakításával, felújításával foglalkozik?
Figyelt kérdés
Van egy 2006-os Superb-m. Éjszaka a tompított fényszóróm nagyon gyenge fényt ad, szinte alig látni valamit vele. Utána olvastam ez első generációs Superb betegség vagy hiba, és arra gondoltam, hogy felujitatnám, átalakitatnám, csak nem találtam olyan céget, akik pontosan ezzel foglalkoznának.
Válszokat előre is köszönöm.
2020. okt. 7. 20:08
2/3 laciku 02 válasza:
Szinte minden utca sarkon rendbe hozzák. Nekem 8000-ért új lett. Nem tudom mit értesz átalakítás alatt. Minden autó fényszórója bemattul mert már műanyagból csinálják.
3/3 A kérdező kommentje:
Az enyém nem matt, nem felpolirozni kéne.
2020. okt. 8. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!