Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A4 B5 vásárlás?

Audi A4 B5 vásárlás?

Figyelt kérdés
Munkahely váltás miatt úgy hozta az élet hogy kell egy napi átjárós autó (cirka 100km táv). Mindenképpen vw és konszernek között maradnék és a szívem az a4-hez vonz leginkább. De mivel sosem volt még ilyen autóm így nem is ismerem szóval fogalmam sincs hogy milyen motorral vegyem vagy milyen váltóval. Nézegettem 1.6-osokat de azokról lebeszéltek mert dízeleknél gyengébbek és többet is fogyasztanak. Szóval így néztem dízelt abból is 1.9 AHU vagy AFN mert 1 misit szánnék rá. Melyiket érdemes megvenni illetve milyen típushibái vannak? És melyik automata/manuál váltóval érdemes keresgélni? Köszi mindenkinek!

2020. okt. 5. 22:13
 1/7 anonim ***** válasza:
68%

Hááát, B5....

Inkább már B8 felé nézegetnék, de B7 minimum.

2020. okt. 5. 22:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Jó lenne de a keretbe nem fér bele :(
2020. okt. 5. 22:21
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
Akkor sajna alább kell adni, a B5-tel már lesznek bajok bőven, amivel meg nem az szintén drága lesz.
2020. okt. 5. 22:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Jók azok a motorok, de ha mondjuk egy Octaviat nézegetnél lehet kevesebbe is kerülne meg jobb állapotút is találnál

De amúgy szerintem 1 milláért lehet jó B5-öt kapni az más kérdés, hogy én annyit nem adnék érte

2020. okt. 6. 09:51
 5/7 anonim ***** válasza:
69%

Ennyi pénzért kifoghatsz egy jó Mk2 1.6 dízel Focust.

A dízel nyűgök itt is meglesznek mint a B5 A4-nél csak ez nem egy 20 éves autó.

Futóműve zseniális.

Rozsdásodásra sem hajlamos.

u.i: Kollegám 800-ért vett dízel SX4-et, ülésfűtéssel, minden földi jóval.

2020. okt. 6. 15:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Foglalkozós autó!

Minden hónapban van valami.

-kerékcsapágy

-jeladók

-kuplungozás

-kipufogó rendbetétel

Ja, motorhoz még nem kellett nyúlni, rángatás még nem fordult elő. Mint a Doxa!

A4 B5 AJM motorkód.

2020. okt. 6. 15:42
 7/7 anonim ***** válasza:
67%

Ez bármelyik autóval előfordulhat, akár dízel, akár benzin, akár Audi, sőt, ezt most nem fogod elhinni, de ezek a dolgokat egy Suzukin is ki kell cserélni előbb utóbb.

2020. okt. 7. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!