Melyik autót válasszam?
Sziasztok. Jövőre autóvásárlás lesz, érdekelne melyik a legjobb választás. Viszonylag olyanokat válogattam amiket dicsérnek, tehát nem tudom miben lesz jobb vagy rosszabb a másik.
A keret rá: 1 Millió Ft!
2006-2007 Mazda 6 2.0 TE (Tudom, a rozsda)
2007-2009 Ford Focus 2.0 TDCi (Apámnak ilyen van, imádja ahogy én is)
2000-2002 Audi A4 1.9TDI (Necces)
2001-2004 Vw Golf 4 1.9TDI - 1.8T
Talán valami Renault Megane - Vw Passat B5
Oszt minek? Hidd el, amit egy autónak a magyar közúton tudni kell azt simán hozza egy 1.4-es vagy 1.6-os benzines.
A Corolla tényleg jó tipp.
A felsoroltakból meg az Octavia
Azt ne adjátok már be nekem, hogy 1 millióból csak cliot meg suzukit tudok venni mert falnak megyek..
Pl 4-es Golfnál a golf fanatikusok sem költenek 600-700-nál többet rá.. Ők maguk mondják, hogy nem érnek 1 milliót, csak a nagy motorral rendelkezők.
Nem akar itt senki semmit beadni neked. Volt egy kérdésed és nem azt a választ kaptad amit szerettél volna hallani.
Bármelyikből kifoghatsz jót és rosszat is.
A legjobb, ha az összes létező tesztet véleményt, népítélet, totalcar stb...felkutatod, elolvasod a jelölt típusokról és lesz egy átfogó képed mások jó és rossz tapasztalatai alapján. Az talán segít dönteni.
Nyilván nem ugyanazok a szempontjaink.
Aztán majd látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!