Ez a normális az autós oktatóknál?
Az oktatók nagy része tróger. Enyém is ilyen volt.
Nagyon sokszor csak heti 1 órát adott.
Mondanom se kell, hogy eleve sokszor 5 percet késett. 5 perc volt mire nekiállt megirkálni a papírokat. Aztán örültem ha vezettünk 30-35 percet. Abból is sokat álltunk a pirosnál. Semmi értelme nem volt. Mások már leszóltak itt, hogy pont azzal tanulom meg a városban vezetést, hogy a pirosban is állunk.
100.000 km-el a hátam mögött elmondhatom, hogy az a tudás amit adott az oktató egy nagy nulla volt.
De én sikeres forgalmi vizsga után szépen be is olvastam neki, hogy mekkora egy tróger volt, hogy elcsalt 10 perceket mindig és azért vetetett plusz órákat, mert nem volt meg a km. Hogy lett volna ha mindig ilyen 5-8 km-eket vezettünk max.
Engem 3 dologgal cseszett fel nagyon. Meg volt beszélve vasárnap reggel 8-ra az időpont. Emlékszek hideg volt, február vége.
Tudni kell, hogy egész héten délutános voltam, szombaton is késő estre értem haza a munkából. Felkelek már 6 órakor, mert vasárnap kibuszozni a város másik végébe elég nehéz. 20 perc séta és onnan indul a busz. kb 7:30-ra értem ki. A minusz 10 fokban vártam rá a suli előtt. Már 8:15 még sehol a csávó. Mondom jó akkor felhívom. Azt mondja ő el is felejtette, hogy mi megbeszéltünk időpontot 8-ra.
Mondom az tök fasza, mert direkt előtte írtam be a telefonba és mutattam is neki, hogy akkor vasárnap reggel 8.
Buszozhattam haza de még ott is várni kellett. Valami 10 után értem haza. Voltam olyan mérges. Elcsesztem a pihenőnapomból 4 órát tök feleslegesen. Semmivel nem kárpótolt.
Akkor volt olyan, hogy óra közben jutott eszébe, hogy elmegyünk az autós boltba. Vagy 20-25 percet vártam rá a parkolóban mire végzett bent. Közben ment az óra.
Illetve a legelső órán volt tróger. Tanpályás vezetés és ő vitt ki a kb 6 km-re lévő tanpályára az autóssulitól. 6 ezret felszámolt azért, hogy kivitt a tanpályára. Anyját az ilyennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!