Mi a véleményetek a Volkswagen Golf VI 1.6 CR TDI és 1.4 TSI motorjairól?
Figyelt kérdés
A fenti autót nézegetem, a megtett távra alkalmas nekem a benzin és a dízel is, így igazából mindegy, hogy melyik motorral lenne.
Mi a véleményetek a két motorról? Melyik a megbízhatóbb?
Köszi
2020. okt. 2. 13:39
1/5 anonim válasza:
1.6 CRTDI nagyon rendben van.
1.4 TSI-ről évjárat és motorkód függvényében tudsz olvasgatni, de a 122 lóerős abból is ok
2/5 anonim válasza:
tsi motor veszélyesebb lehet a pénztárcádra mint a tdi. szerintem nagyon bonyolult motor a benzines. az utóbbi szerintem egy megbizható, jó motor lett végül. egy éve ugyanebben a cipőben jártam mint te, végül dizelt vettem pedig nem azt szerettem volna. olvass utána, sok cikk és teszt van fent.
3/5 anonim válasza:
Mindkettő egy rakat sz@r főleg a tsi...
4/5 anonim válasza:
Inkább a régebbi tdi,pdtdi,mpi,vagy a sima benzines az 1,4 kivételével.
5/5 anonim válasza:
Korai 1.6 CR-be szeretnek meghalni a porlasztók
1.4 TSI 2013-ig nem a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!