H astra 1,7cdti szelepfedél tömítés,vezérlés csere mennyibe kerülne kb?
A generátor végén a vákuumpumpából tud befelé folyni az olaj a generátorba. És az teszi tönkre. 90%, hogy nálad is ez a gond. Folyhat a szelepfedél alól is, de az nem tud olyan extrém mértékben ömleni a generátorba, hogy gond legyen.
Viszont felújítható a generátor és rajta a vákuumpumpa is. Pesten tudok ajánlani erre nagyon korrekt céget, ahol nagyon szépen dolgoznak. De a leszerelt generátort kell elvinni hozzájuk.
3-as voltam.
Nem volt olyan drága. Én Hitachi generátort vettem bele pont egy éve 150-ért. :)
Ez esetben tényleg nagyon durván nyomhatja az olajat. Nálam konkréten tócsákban állt a garázsban a kocsi alatt az olaj, de a nívópálcán alig láttam változást.
Ha 107 km elfolyik 1 liter olaj, akkor kis túlzással húzod magad után az olajcsíkot. Ha tuti a szelepfedél tömítés a ludas, nagyon durván olajos lehet az egész blokk. Jól teszed, hogy megcsináltatod.
Nálam még a vákuumpumpára menő olajcsövek voltak nagyon kikeményedve 14 év alatt. Inkább kicseréltük gyári újra, nehogy menet közben durranjon el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!