Mi a teendő ez esetben?
Figyelt kérdés
Van egy Volkswagen Golf 5-öm, tegnap este amikor hazajöttem munkából,még nem volt semmi baja,de kb 1 órája,amikor épp mentem volna a boltba(kocsival),és észrevettem,hogy elöl az egyik fényszóró be van ütve, viszont a kocsi körül nincs egyetlen szilánk se. Tegnap nem történhetett vele semmi,mert még égett a lámpája. Mi a teendő ilyenkor? Tegyek feljelentést?2020. okt. 1. 19:02
1/13 anonim válasza:
Attól még éghetett ha be volt törve.
2/13 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,mert ma nem világított, az izzó is szét van törve.
2020. okt. 1. 20:09
3/13 anonim válasza:
Akkor útközben vagy már munkahelyen betört. Lehet kavics vagy valaki figyelmetlen volt. Feljelentés felesleges, cseréld ki a lámpát utángyártottra és kész.
4/13 anonim válasza:
Nekem az első ködlámpám volt betörve. Sokáig azt hittem valaki berúgta, aztán arra következtettem, hogy egy hosszabb út során valami zajt hallottam és gondoltam, hogy akkor törhetetett be egy kőfelverődés során. Igy hát vettem egy új ködlámpát.
5/13 anonim válasza:
Feljelentés? Engedd el. Megjártam a rendőrségi köröket már nem egyszer, semmi értelme. Cseréltesd ki (vagy cseréld ki Magad). Van Cascod?
6/13 anonim válasza:
Semmi értelme olyan ügybe rendőrséget keverni ahol nem is tudni hol történt, mikor történt meg valszeg kamerafelvétel sincs sehol.
7/13 anonim válasza:
Tehetsz, de semmit nem érsz el vele. Azt se tudod megmondani, pontosan mikor, hol történt az eset.
Veszel egy másikat, kicseréled és elfelejted az egészet. Ez a legcélszerűbb.
8/13 anonim válasza:
Ja és elmondanám, hogy utcán parkolva nyugodtan számíthatsz ilyenekre. Mikor még voltak a nagy bulik volt olyan akinek poénból letörték a tükrét, szélvédőt betörték, kerek kiszúrták.
Nekem "csak" 1 méteres karcot csináltak a hátuljára.
Sajnos utcán parkolva ezzel jár. El kell engedni.
Vagy garázst kell bérelni. Én úgy voltam vele, hogy évi 200-250 ezret nem ér meg a garázs bérlés még ha le is verik a tükrömet az se kerül annyiba.
9/13 A kérdező kommentje:
Hát akkor marad a lámpa csere.
Ezt a lámpát 2db-ot adnak, vagy csak egyet belőle?
Mert elég 1 is, vagyax kicserléem a másikat is.
2020. nov. 12. 11:31
10/13 anonim válasza:
Ez egy szett, van balos és jobbos is benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!