Daewoo Nubira 1.6 érdemes választás lehet?
Figyelt kérdés
Egy ideje már 1.6 20 éves kombikat nézegetek,ilyen autót szeretnék vásárolni. Most a Nubirán gondolkodom nagyon,valószínűleg ez lesz a befutó. Nem sok eladó kombi van,kettő darabot néztem ki. Ti mit gondoltok erről a típusról? Köszönöm!
2020. szept. 30. 23:55
1/7 anonim válasza:
Azt, hogy ne vedd meg, inkább betegedj bele az autóvásárlásba.
2/7 anonim válasza:
Inkább sedan swift vagy dobni hozzá és kombi avensis
3/7 anonim válasza:
Ha valóban ilyen, amilyennek látszik, ennyi pénzért bátran megveheted.
Jó minőséget gyártottak már akkor is.
5/7 anonim válasza:
vedd meg ezek álomautók azonnal rohanj érte
6/7 A kérdező kommentje:
Nem értem,hogy mi a probléma.
Ennyire szerintem nem szar. Persze,nem egy luxus,meg valószínűleg az olcsóság jegyében készültek ezek is, de munkába járni szerintem bőven elég,ha nincsenek óriási elvárásai az embernek. Vagy annyira okádok szervízigényes lenne,mint pl egy renault thalia,vagy valami hasonló francia? Nem értem a hozzászólásokat.
2020. okt. 1. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!