10%-os nyomásveszteség a hengerekben milyen értéknek számít?
Szerintem a 10% nyomásveszteség, az ......kb. olyan 10% nyomásveszteség értéknek vehető. ;)
(egyébként lehet, hogy csak a szelepeket kellene rendbetenni)
mihez képest 10%?
Mert amugy a gyári érték is tól, ig van megadva
Amibe a 10% eltérés bele is fér
Ugyhogy ezen a kérdésen még majd dolgozz kicsit
Talán lefesteni pirospettyesre. :)
Ha nem árted, hogy mit jelent a szelepeket rendbetenni, akkor fölösleges leírnom, úgysem tudod megcsinálni.
Viszont ha ismered hogy milyen hibák lehetnek a szelepeknél, akkor meg minek kérdezed?
#5: Talán mert kiváncsi vagyok? :O Ki mondta, hogy megakarom csinálni? :O
A gúnnyal, arroganciával megspékelt válaszaid helyett valószínűleg már 5x leírhattad volna tömören a lényeget, és a gyakori is egy hasznosabb hely lehetett volna.
Máskülönben pedig minek válaszolsz? ;)
Ha nem érted a gyakori lényegét, akkor szerintem keress magadnak máshol helyszínt, ahol kiélheted magad. Pont.
Jeleztem, hogy a szelepek körül (is) lehet probléma.
Fölösleges tartottam leírni a részletes javítási műveletsort, hisz' a válaszodból is kiderült, te nem tudod megcsinálni.
Amúgy az előző hsz.-ban csak annyi arrogancia és gúnyolódás volt, amennyit te beleképzeltél. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!