Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 10%-os nyomásveszteség a...

10%-os nyomásveszteség a hengerekben milyen értéknek számít?

Figyelt kérdés
Nyomásveszteséget mértek a hengerekben, mindegyiknél 10% lett az érték. Jónak vagy rossznak számít szerintetek ez? Lehet motor specifikus, hogy mi számít még jónak és mi nem?

2020. szept. 30. 16:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a 10% nyomásveszteség, az ......kb. olyan 10% nyomásveszteség értéknek vehető. ;)

(egyébként lehet, hogy csak a szelepeket kellene rendbetenni)

2020. szept. 30. 16:16
 2/7 anonim ***** válasza:
AZ még jó eredmény.
2020. szept. 30. 16:19
 3/7 A kérdező kommentje:
#1: Mit értesz azalatt, hogy rendbetenni a szelepeket?
2020. szept. 30. 16:37
 4/7 anonim ***** válasza:
58%

mihez képest 10%?

Mert amugy a gyári érték is tól, ig van megadva

Amibe a 10% eltérés bele is fér

Ugyhogy ezen a kérdésen még majd dolgozz kicsit

2020. szept. 30. 16:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Talán lefesteni pirospettyesre. :)

Ha nem árted, hogy mit jelent a szelepeket rendbetenni, akkor fölösleges leírnom, úgysem tudod megcsinálni.

Viszont ha ismered hogy milyen hibák lehetnek a szelepeknél, akkor meg minek kérdezed?

2020. szept. 30. 16:57
 6/7 A kérdező kommentje:

#5: Talán mert kiváncsi vagyok? :O Ki mondta, hogy megakarom csinálni? :O

A gúnnyal, arroganciával megspékelt válaszaid helyett valószínűleg már 5x leírhattad volna tömören a lényeget, és a gyakori is egy hasznosabb hely lehetett volna.

Máskülönben pedig minek válaszolsz? ;)

Ha nem érted a gyakori lényegét, akkor szerintem keress magadnak máshol helyszínt, ahol kiélheted magad. Pont.

2020. szept. 30. 17:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Jeleztem, hogy a szelepek körül (is) lehet probléma.

Fölösleges tartottam leírni a részletes javítási műveletsort, hisz' a válaszodból is kiderült, te nem tudod megcsinálni.

Amúgy az előző hsz.-ban csak annyi arrogancia és gúnyolódás volt, amennyit te beleképzeltél. :(

2020. okt. 1. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!