Négy évszakos gumi ha sokat járok?
Sokat megyek kocsival (kilométert, nem alkalmakat számolok).
Kiegyensúlyozottan, 100-120-szal járok, főleg autópályán. 100-200-600 kilométeres távolságokra, hétvégén.
Városban NEM használok autót.
Kérdésem, most hogy a nyári és a téli gumikat is le kell cseréljem de csak egy szettem marad: négyévszakos gumival nik a tapasztalataitok?
Évente 20-40.000 kilométer. Az "olvastam", "nekem nincs,de..." válaszokat lepontozom.
"Nekem volt és...", "nekem most is az van és..." véleményekre vagyok kíváncsi. Átlagos visszafogott vezetési stílushoz mérten mi vár rám?
Amilyenek mostanság a magyar telek lassan már nyári gumival is mehetnél télen, legfeljebb abban az évi 3 havas napban nem mész dombra vagy láncolsz... :D
Szerintem nyugodtan megveheted.
Michlein CrossClimate-val járok. Legdrágább, legjobb négyévszakos amim eddig volt.
Majden nyári mintázat. Tél szinte alig van. Télen sem volt vele gondom. Hegyen lakom.
Régebben jártam olcsóbbal az nyáron volt gáz. Forró aszfalton megnőtt a fékút. Erősebb fékezésnél kattogott az ABS. Ez megáll mint a cövek.
Négyévszakos a legbiztonságosabb. Régebben amikor cserélgettem volt néha októberben májusban meglepetés egy-egy lefagyásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!