Károsodik a kormányszervó / más, ha gyújtás nélkül tekerem el a szervós kormányt?
Ha, nem gyújtom be az autót és úgy tekerem a kormányt, akkor az a szervóban, vagy másban okozhat valami kárt?
- Igen, biztosan nincs semmi értelme ezt csinálni
- Nem, nem akarom a válaszig kipróbálni
- Az egyéb kötözködni kívánó válasznak is előre helyt adok, csak ne írd le, ha az nem a válasz a kérdésre, kérlek!
Szeretnék kérni mindenkit, hogy kötözködés nélkül, csak a kérdésre válaszoljon!
Elhiszem, hogy ostoba vagyok, meg nem értek hozzá, meg rohadjak el szatyorban a h*lye kérdésemmel, menjek vissza bölcsészkedni, meg adjam el az autómat inkább ne vezessek, ha ezt sem tudom, hogy kaptam jogsit, mert ez tuti karbantartás kérdés, meg ilyenek.
De attól, ha ezek le vannak írva, lehet a Kedves Lelkednek meglesz a napi öröme, hogy belekötöttél valakibe, de én nem kapok választ a kérdésemre. :)
De, ha mindneáron le akarod írni, akkor viszont írjad, bánom is én... Senki örömét nem rontom el!
Mi baja lesz egy gumiban ágyazott futóműnek? MI?
Ha még a kormányművet emlegetnéd... futómű.
Siralmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!