Érdemes BMW-t venni első autónak?
Csak azt érdemes, mer' azé' béjemvével nagyon jaó p#nákat lehet felszedni, arra azé' buknak a tyúkok, ééted.
De majd 25 éves korod után lehet, hogy fel fogsz nőni.
Off
2es. Volt Carismám, 1.8GDI. Neked viszont nem volt 2000ccm Carismád, ugyanis nem gyártották ekkora motorral.
Nekem az első autóm egy BMW.
Igaz E36 1.6, nem egy erőbép de én nagyon nem bántam meg.
Nálam teljesen megbízhatóan üzemel.
7 év alatt egyetlen egyszer szivatott meg benne egy kb 4 ezer forintos szenzor, ami miatt hidegen eltűnt az alapjárat. Ezen kívül csak olyan dolgokhoz kellet hozzányúlni ami minden autónál fennál. Az alkaztrészek semmivel nem drágábbak mint máshoz, és nagyon sok a bontott alkatrész.
Amiért még nagyon szeretem, mert egy pofon egyszerű, hossz motoros, hátsó kerekes konstrukció. Nagyon egyszerű szerelni. Ha van hozzá affinitásod egy délután alatt házilag megoldható egy komplett motor csere. Van bőven hely mindennek.
Vezetési élményben és biztonságban pedig jobb mint a kategóriájában lévő lehetőségek.
Az új BMW-kről persze nekem is megvan a véleményem, ott nagyobb esélyed van egy pénztemetőre. Következő autónak nem német "prémiumot" vennék.
Hát, nem is tudom. Szerintem ne BMW-t vegyél, mert nehéz olyan jó állapotban találni, + költséges a javítás is. Ajánlom inkább a Toyota-kat, kevés a meghibásodási aránya (független tesztek alapján).
De nem akarok ellent mondani a többséggel, ha BMW-t akarsz, akkor vegyél azt. Ki lehet fogni ebből is, abban is jókat is és rosszakat is.
De ez is csak az én véleményem.
Attól, hogy tele van elektronikával, még könnyen beragadhat 1-2cm-es hóban, ugyan nem én, de barátaim mesélték, hogy nem bírtak elindulni az autóikkal, egyszerűen elpörögtek a kerekek. ( 330i, 118D).
Az elmúlt 1 évben ismeretségi körömben 3 BMW halt meg, ebből 2 benzines volt meg egy dízel, ami horror összegű javítást igényel. Ennek ellenére, ha mindenképp ezt a márkát választanád, benzinest javasolnék. Ja, és attól, hogy BMW, még nem fogod felszaggatni az aszfaltot vele, hacsak nincs benne erős nagy motor. Ezt csak azért írtam, mert sokan, azt gondolják, ha BMW, akkor az megy, mint állat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!