Hogyan tudnám fejleszteni a tudásom autók terén?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 17 éves srác vagyok, mindig is érdekeltek a kocsik, de csak annyit tudok nagyjából hogy felismerek bármilyen kocsit. De szeretném bővíteni a tudásom, és olyanokat megtanulni, hogy pl belenézek a motorba és megállapítom hogy milyen az a motor, jellemzőit elmondom stb. Ilyen tág tudásra hogyan tehetnék szert? Mint az ilyen autós youtuberek, pl draskovics andris, vagy egy totalcar újságíró. Nagyon érdekelnek a kocsik csak nemtudom honnan tanuljak2020. szept. 24. 20:17
1/6 anonim válasza:
Ha már a videókat szóba hoztad, elég sok jó anyag van, amiből ki lehet indulni. Ha emellé van egy ismerős, aki foglalkozik autókkal, esetleg neki be lehet segíteni akár ingyen.
2/6 anonim válasza:
Inkább autószerelős csatornákat kövess be.
3/6 anonim válasza:
Nagyon jó cikkek is vannak a neten. Google-ba beyrod, hogy motor működése, váltó működése stb.
4/6 anonim válasza:
Szerintem tapadj rá egy helyi autószerelőre. Ha olyan, akkor el is magyaráz mindent. Nekem apum volt szerelő, ugyhogy nekem minden tudását átadta. :)
5/6 anonim válasza:
Gajdán Miklós videóit nézd youtubeon, tőle sokat tanulhatsz magáról a motorok működéséről. Ha már van fogalmad róla mi is zajlik a motortérben, utánna nézhetsz milyen hengerelrendezèsek vannak pl: soros, boxer, V, ..stb...
6/6 veterán vas válasza:
Ha 17 évesen még ezt is a neten kell megkérdezni, akkor nem kicsi a baj. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!