Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vw golf 6 1.6crtdi 105lóerős...

Vw golf 6 1.6crtdi 105lóerős 2011-es vagy pedig egy vw golf 4 2002 1.9pdtdi 131lóerőst vennétek? Esetleg Seat leon 1.9pdtdi 150lóerős 2002-es összkerekes.

Figyelt kérdés
Melyik lenne megbizhatóbb, olcsóbb fenntartású, stb egy szóval melyikkel járnék jobban anyagilag illetve megbízhatóság szempontjából
2020. szept. 23. 17:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Golf 6

Nyilván...

Amúgy ez nem kozoktatas kategória...

2020. szept. 23. 17:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Mindenképp a 6os Golf, sokkal fiatalabb, modernebb, masszívabb konstrukció.
2020. szept. 23. 23:55
 3/8 D. Brasco ***** válasza:
Ezt a 4-es golf dolgot el kellene mar engedni..
2020. szept. 24. 07:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Miért kellene elengedni? Egy szerelő ismerősöm szerint Fillerekbol javítható egyszerű konstrukció, az hogy mennyire megbízható 18-20evesen nemtudom
2020. szept. 24. 07:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Akkor minek kérdezel minket?

2020. szept. 24. 08:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Mert kivancsi vagyok kinek mi a velemenye ,mivel én sem tudom melyik lenne a jobb választás
2020. szept. 24. 09:05
 7/8 D. Brasco ***** válasza:

Mondjuk ha a józan paraszti eszedet előveszed akkor kb te is kitalalhatnad,hogy melyik a "jobb"

Kis segitseg hozzá:

-mérleg egyik serpenyője:egy bőven huszonéves technika,a vilag összes kilométerét háromszor megfutott,mára az esetek kb 80-90%-ban porhanyósra rohadt padlólemezzel/sárvédőkkel/küszöbökkel/csomagtérajtókkal rendelkező,általában külföldről bizniszre behozott szilikonnal agyig fújt példányokkal,a dizel technika zsákutcájának tekintett pd motorral....

-a mérleg masik serpenyője:egy alig 10éves technika,amirol tenyleg nem sok rosszat hallani,modern cr dizel motorral,várhatóan normal allapotban km tekergetés,és meggazdagodni akaró exneppertulajok nélkül.

Ezek alapján én nyilván a nígyesgófot választanám hiszen a szerelő jóskapista is megmondta.......

2020. szept. 24. 09:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Eddig énis eljutottam, Csak nehéz a döntés mivel mindegyik jó allapotú, 4-es golf olasz semmi rozsda, viszont behozott autó így sokat nem tudni róla
2020. szept. 24. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!