Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Eladnátok ezt az autót?

Eladnátok ezt az autót?

Figyelt kérdés
golf4 2001es 1,6 benzin.Kívülről mutatós autó,mivel 8 éve telibe lett fújva,több elem tört előtte,alvázvédőzve is lett akkor.hibái: most esedékes lenne a küszöbcsere,de egyenlőre csak ki lett foltozva,kipufogó rendszer is lassan csereérett.Az autóba 305ekm van.Jól megy ,nem eszi az olajat,futómű,váltó is aránylag jó,belseje is korához képest. Egy ismerős 600ért megvenné. Félek,ha pár évet várok nagyon lepusztul és nem lesz értéke.
2020. szept. 21. 17:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Az a 200 kb el is megy az átíratásra, első szervizre, tehát a vásárlásra az eladott autó árát tudod vissza forgatni.

Ennyiért nem biztos, hogy VW-t kellene venni, mert azzal valóban inkább hátrább kerülsz, nem előre.

2020. szept. 21. 19:43
 12/18 A kérdező kommentje:
Azokon felül 200,Magyarul 1 millió lenne ,amiből 800csak a vételár lenne, a többi 200 átiratás meg szerviz
2020. szept. 21. 21:06
 13/18 anonim ***** válasza:
Jah hát akkor én néznék a helyedbe mondjuk egy focust
2020. szept. 21. 21:11
 14/18 anonim ***** válasza:
Addig add el ameddig eltudod. Aki tényleg ennyit felajánl érte, ismeri a hibáit és vállalja akkor is hogy ennyiért elviszi akkor vigye. Ennyi pénzért lehet 1 hónap múlva nem fogod tudni eladni maximum 400 ért, maximum de még akkor sem biztos. Ha más autón gondolkodsz akkor most lépj, ha nem olyan sürgős pár hetet kibírsz ameddig azt a 200 ezer pluszt előteremted valahogyan. Ha mindenképp kell autó mert munkába jársz vele meg alapból olyan az életed hogy kell egy napi használós akkor ne add el, de készülj fel rá hogy ennyiért nem fogod tudni eladni.
2020. szept. 21. 22:28
 15/18 anonim ***** válasza:

Párom 650-ért akarta eladni, ugyanúgy 2001-es 4-es Golf, de hibátlan, teljesen rozsdamentes kasztni, levizsgáztatva, új gumik, a generátor volt egyedül cserére érett (de nem azonnal, lehetett még használni az autót). Senkinek nem kellett, pedig nem rohadt, nem tört soha.

Tudomásul kell venni, hogy ennyi pénzt ilyen korú és hibákkal rendelkező kisautóért (szeretem a Golfot, ez nem lenézés) már nem fognak adni, max egy hibátlan 20 éves Audiért. De lehet, még azért sem.

2020. szept. 22. 09:28
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha 600 ért megvennék örülnék, mint majom a farkának, de kérdéses, hogy az ismerősöddel milyen viszonyban vagy, mert ha eladod neki ennyiért, és rá jön, mit vett, már nem feltétlenül lesztek többet inkább ismerősök :D
2020. szept. 22. 10:07
 17/18 A kérdező kommentje:
Azért annyira nem rossz,futómű felújítva,az említett hibákon kívül teljesen jó,horpadás és karcmentes a festése ránezésre újszerű benyomást kelt,ezüstmetál,szerintem ezért is tetszett meg neki.
2020. szept. 22. 11:12
 18/18 A kérdező kommentje:
Amúgy 3 éve vettem 630ért és kb 3-400at ráköltöttem.
2020. szept. 22. 11:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!