A2 legerősebb motor?
Ebben a kategóriában eddig megjelent motorok közül melyik a legerősebb?
Csak kívancsiságból kérdezem.
Köszi :D
1-es,hülyeséget beszélsz.
a lóerő és a kW váltója fix érték 1,36lóerő 1Kw.
Nincs olyan hogy adott típus 70lóerős de forgalmiban csak tizen valahány kW szerepel,ha 70lovas akkor 51kW van a forgalmiban.
A2 vel 35kW és 48lóerő vezethető. mit pl egy aprilia pegaso
#2 nem beszélek hülyeséget
de ha így jobba érthető amit zárójelbe irtam: papiron tizenpár kw, valójában 52 kw gyárilag
de van neki 450-es változata, az papiron 12kw, közben meg 44kw amit tud
forgalmiban meg nem feltétlenül van igazi teljesítmény írva, 125-ös 2t motoroknál is 11kw van beleírva aztán némelyik 30+ lóerő
de ha nem hiszed el akkor hát nézz utánna a motornak
Bármelyik motor, ami 35 kW. Mondjuk Suzuki Freewind. Az a legerősebb A2-es motor
Pl.
De amíg viszonylag értelmetlen a kérdésed.
3-as
egyet találtam használtautón ebből a típusból azon 17kW van, de az a lenti leírásba szerepel,tehát simlis kedés útján szerepel a forgalmiban 17kW.
Az úgy persze lehetséges,az én forgalmimban is 78 van 92 helyett,így vettem, valamelyik előző tulaj elcsalta engem meg nem izgat,nem olyan nagy eltérés.
Ettől függetlenül ami úgy jon ki a gyárból hogy 70lóerős annak a forgalmilyába soha nem fognak 17kW-ot írni.
Gyárilag folytani is maxmimum fele teljesítményre lehet ami 25kW lenne,17 sehogy nem jó.
#7 pedig akármenyire hihetetlen ezek a motorok úgy kerülnek forgalomba hogy enyi kw
nem egyedi eset ez a 17kw, minden 550-es verziónak enyi lesz a forgalmiban
450-esnél meg 12kw
simliskedés csak az aprilia oldalán van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!