Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Olvastam, hogy lehet több...

Olvastam, hogy lehet több éves javítási garanciát is kötni használt autóra. Próbáltatok már ilyet? Bevált?

Figyelt kérdés

5 vagy 10 éves autóra is lehet kötni, de kopó alkatrészek cseréje, javítása persze nincs benne. Kötött már itt ilyet valaki? Fizettek rendesen, ha gond volt?

Azt gondolnám, hogy egy régi autónál mindig lehet valami kifogást találni, amiért nem fizetnek.

2020. szept. 18. 09:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha a kopó alkatrész nincs benne akkor mi van benne?

Minden kopik idővel.

2020. szept. 18. 09:35
 2/12 A kérdező kommentje:
Leírják, hogy mit fedez. Nem linkelem ide, hogy ne reklámozzam, de ha valaki rákeres pl. arra, hogy "használt autó garancia biztosítás", akkor kidob találatokat a google.
2020. szept. 18. 09:38
 3/12 D. Brasco ***** válasza:
Na ha leirjak mit fedez akkor nem ertem a kerdest.......döntsd el hogy neked az kell-e vagy sem es kesz.Bár abban biztos vagyok,hogy szakertői velemeny stb kell majd ha egyszer is penzt akarsz makd toluk latni,mert az biztosan nem ugy fog müködni hogy te bejelented hogy tönkrement a motor azok meg mar adjak is lóvét vagy azonnal viszik szerelohoz megcsinaltatni
2020. szept. 18. 09:47
 4/12 anonim ***** válasza:

Látatlanban is megmondom, hogy lehúzás. Úgyse fognak fizetni semmire.

Hengerfejes lesz a motor majd ráfogják hidegen nyélgázon hajtottad stb.

Az a pénzt amit a biztosításra költenél rakd félre.

Én például casco-val voltam így, hogy fizettem 4 évig. Évi 70 ezer.

Elment 280 ezer Ft és az a pénz többet ért volna ha rá van költve az autóra.

Inkább figyelmesen kell vezetni.

2020. szept. 18. 13:10
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem kell ezért fizetni, ingyen adják. Nekik az a biznisz ebben, hogy akkor hozzájuk kell vinni szervizelni az autót a 6 év alatt.

De persze vannak kivételek felsorolva, hogy mikor nem fizet, szóval biztos ki tudnak bújni, ha akarnak.

2020. szept. 18. 13:35
 6/12 anonim ***** válasza:
51%

Ha úgy gondolod hogy neked megéri, én nem foglak róla lebeszélni.

/azt viszont látatlanban ki merem jelenteni, hogy piszkos nagy átverés/

2020. szept. 18. 13:35
 7/12 A kérdező kommentje:
Casco-t meg én elsősorban lopás miatt kötnék, ha mondjuk egy pár milliós autóm állna az utcán éjjel.
2020. szept. 18. 13:36
 8/12 anonim ***** válasza:

Próbáljuk meg eljátszani!

Mondj egy akármilyen hibajelenséget, add meg az autó korát és km-óra állását, én pedig elmondom, hogy MIÉRT NEM érvényes rá a garancia.

Pont arra a problémára, ami nálad jelentkezett. :D

2020. szept. 18. 13:41
 9/12 A kérdező kommentje:

Mivel nem vagyok szakember, ezért nyilván aki ért az autókhoz meg tudja mondani, hogy miért nem érvényes a garancia, amivel nem tudok vittkozni.

Ezért érdekelt volna, hogy aki már kötött ilyet, vagy kapott ingyen az autóhoz, mint ebben az esetben, annak fizettek-e utána valami javítást, hogyan kezelik ezt a gyakorlatban.

2020. szept. 18. 13:48
 10/12 anonim ***** válasza:

Látom nehéz megérteni......

Nem az a gond, hogy a szakemberrel nem tudsz vitatkozni, hanem az, hogy eleve úgy fogalmazták meg a "garancia feltételek"-et ne is legyen miről miről(!) vitatkozni.

2020. szept. 18. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!