Vettem egy autót. Pár hét múlva kiderült hogy nincs rajta katalizátor. Most lesz esedékes a vizsga. Gond szokott ez lenni?
Figyelt kérdés
2020. szept. 17. 11:58
1/6 anonim válasza:
Hát, eléggé. Kivéve, ha gyárilag nincs rajta. Az én autóm 1986-os évjáratú, és gyárilag nincs rajta katalizátor. De ha nem egy ősrégi autót vettél, akkor tuti, hogy kell lennie rajta katalizátornak, melynek hiánya instant bukás. Vannak szervizek, ahol legális kereteken belül raknak rá neked egy utángyártottat. De lehet venni eredetit is... talán az Unix-nál, vagy a Bárdi-nál, de ha ott nincs, akkor az Autodoc-nál, vagy a Cromax-nál kapsz majd. Ha szabad megkérdeznem, milyen kocsit vettél?
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Nem egy luxus autó;) Honda Civic, 5 ajtós, 2001-es évjárat. Szerintem ezen már kellene lenni.
2020. szept. 17. 12:13
3/6 anonim válasza:
igen, kellene lenni, és világítani kellene a hibalámpának. Nem vállalta a negyvenezres költséget a tulaj, inkább kivette a kis jelzőizzót is, így nincs hibajelzés sem.
Én bevinném egy szervizbe, ahol komputerrel jegmondják mi is amprobléma.
A vizsgán ugyanezt teszik, inkább előtte derüljön ki, mint ott, hogy katalizátorcserés.
4/6 anonim válasza:
Az a baj ezzel, hog még ha ki isütik a hibajelet, a biztos nem hülye, alánéz és észreveszi, hogy nincs benne. Pláne egy tipikus boyracer autónál.
6/6 anonim válasza:
Nem ismerem annyira a Hondákat hogy most ebben mennyi van, de ha csak egy lambdaszonda van a rendszerben (gyárilag) akkor nincs hibajelzés.
Ha pedig okosan iktatták ki, és a katalizátor úgymond háza megmaradt, csak kiütötték a tartalmát akkor átmegy az...
Ha jól láthatóan egy cső van a helyére taknyolva, akkor bukó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!