Első kétkerekümnek jó egy Kawasaki Ninja?
ha kezdö motort szeretnel akkor 250es-nel nagyobbat sztem se vegyel, én 251 es etzvel kezdtem majd egy 400 kawasaki és végül egy 600 as gsxr de 1000esre nem is vagyom ott kanyarba mar akkora erök uralkodnak h pillanatok alatt el lehet szállni ha meg nagy rutinnal is rendelkezel
visszaterve a kerdesedre a 250essel is összetörheted magad mint akarmien mas motorral ( szerezzel ve protektor inget,gerincvedöt vagy protektoros motoros dzsekit+ a terd protektor sem hülyeseg)
Tanulni minél kisebb mocival kell!!Különben lehet, hogy nagy meglepi fog érni az első kanyarba ( már ha eljutsz az első kanyarig ).
1. robogó ( pl. simson ) az alapismeretekre tökéletes
2. vmilyen 125 - ös moci ( itt megoszlanak a vélemények, de én merem ajánlani a CBR hondát)
3. 250 - esből valamilyen ( ide már jó a kawa ninja is )
4. innentől már szabad a vásár, bármilyen nagyobb vasra átülhetsz, de csak ésszel!!!!
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!