Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Adott 99-es 1.9 tdi 110 lóvas...

Bozso77 kérdése:

Adott 99-es 1.9 tdi 110 lóvas ma 35 km után leált 35 perc után kicsit hült a motor elindúl. Utánna kb 1 km mentem ismet leált.motort teker.az adagolón a mágnesszelepenek adtam +-ot akkor sem.Milyen hiba lehet? Köszönöm.

Figyelt kérdés

#Bozso
2020. szept. 15. 20:31
 1/3 anonim ***** válasza:
- adj neki.
2020. szept. 15. 20:51
 2/3 D. Brasco ***** válasza:
53%
Az a baja,hogy a világ összes kilométerét 3-szor megfutott dízel kotla....
2020. szept. 15. 21:07
 3/3 anonim ***** válasza:
52%

#2 neked nincs is autód, remek dolog így okoskodni. Nekem nincs motorom, akkor az összes egy trágya kivéve a vadi új és aki nem azzal jár az megkapja, hogy egy terhadék az összes aztán kusoly?

Na ne!

Nekem azt mondták, hogy ha ilyen van öntsem le az adagolót vízzel ha indul akkor az a baja. Előtöltés szabályzó hibakódot kaptam, cseréltek egy gázolaj szűrőt 10 km után meg egy akksi le fel trükk után nincs baj, levegős is lehet a cucc. Az a baj, hogy #2 szerint hiába egy kotla hibakód olvasózni kell.

2020. szept. 16. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!