Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autómentők, tréleresek milyen...

Autómentők, tréleresek milyen árakon dolgoznak mostanában?

Figyelt kérdés
2020. szept. 14. 20:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Nagyon drága,készülj fel.
2020. szept. 14. 21:09
 2/10 A kérdező kommentje:
Én egy körülbelüli kilométer költségre lennék kíváncsi.
2020. szept. 14. 21:18
 3/10 anonim ***** válasza:
200 ft kilométerenként de mást díjat is felszámolnak. De várj amíg egy nálam tájékozottabb ember ír .
2020. szept. 14. 21:27
 4/10 anonim ***** válasza:
8 Kilométerre kellett vinni egy üzemképtelen A6-ost csörlőzni kellett fel-le 10000 Ft-ot kért a fuvaros.
2020. szept. 14. 22:29
 5/10 anonim ***** válasza:

130ft/km től a csillagos ég.

De akkor van teljes körű biztosítás ami még kavicsfelverődésre is fizet.

Vagy van olyan mint én aki azt mondja, hogy bérelsz egy utánfutót adsz gázolajra pénzt aztán gyakorlás címen elviszem. Melyik a jobb? Ha egy hozzá nem értő viszi vagy olyan akinek az a munkája?

2020. szept. 15. 00:07
 6/10 anonim ***** válasza:
2015-ben Csepelről a XIII. kerületbe kb 15 km-t kellett vinni az autómat. Ezért kb 20e-t fizettem akkor. Ma ennél csak drágább lehet.
2020. szept. 15. 06:44
 7/10 anonim ***** válasza:

2019 megyeszékhely. 8km-t kellett vinni az autót.

Ha jól rémlik 10 ezer volt az alapdíj csak azért, hogy kijött.

És onnan pörgött még a kb 200 Ft-os km díj is.

Szóval olyan 12 ezer körül fizettem.

Ha amúgy a kormány jó, fék jó, gumi jó akkor érdemes hívni egy ismerőst vagy havert, hogy vontasson el. Még úgyis olcsóbb ha esetleg várni kell rá.

Kellemetlen ha otthontól 120km-re robbansz le. Az olcsóbb ha haver eljön érted és hazahúz, mintha tréler vinne el 100 ezerért.

2020. szept. 15. 10:28
 8/10 anonim ***** válasza:

#7!

#6 vagyok. Én mondjuk pont otthonról 200 km-re robbantam le. De van helyben, Pesten is autószerviz. Az meg se fordult a fejemben, hogy haza 200 km-re tréleren vitessem az autót.

Indítottam volna az autót mélygarázsban és minden előjel nélkül se kép, se hang, semmit nem csinált. Mint kiderült, csak az önindító adta meg magát. De ezt nem tudtam előre, így a mélygarázsban nem próbáltam egyedül tologatni, hogy úgy indul-e. Modern CR-dízelt szíjas vezérléssel amúgy se szívesen tologatnék. Szóval mivel az önindító felújítására napokat kellett volna várni, inkább a cserét választottam, nem is túl márkás típusra. Hanem ami raktáron volt éppen a polcon. Így viszonylag gyors volt a javítás. De ha nem lett volna a polcon önindító, akkor vonattal utaztam volna haza,majd pár nap múlva vissza amikor kész lett volna. Szóval ez sem megoldhatatlan és még így is olcsóbb mint a tréler 200 km-re oda-vissza fizetve a km díjat.

2020. szept. 15. 11:11
 9/10 anonim válasza:

Én ezzel mentem:

[link]

Szerintem ezek frankó árak. Rendes számlát is kaptam.

2020. nov. 14. 22:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem anno 25 kmre jöttek ki, szedtek ki az autót az arokbol, semmi baja nem lett, utána haza tudtam vele menni. 50 ezerért. Igen nyilvan 0ft lett volna ha ismerős ki tudja húzni vagy bárki de aki mégis probalra nem ment neki. Nagyon rendesek voltak, jóba is lettem a fickoval, mondta hogy bármi van legközelebb hívjam, saját számán is, és kijon ha csak mondjuk egy kis kormányzással jönne ki az autó
2022. ápr. 4. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!