Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha belefutunk egy traffipaxba,...

Ha belefutunk egy traffipaxba, hogy tapasztaltátok, mennyi idő után küldik ki a csekket?

Figyelt kérdés

2020. szept. 14. 15:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyetlen ilyen alkalmam volt, 1 hét alatt megjött.
2020. szept. 14. 15:38
 2/11 anonim ***** válasza:
60%
Elég pénzéhes a rendőrség, úgyhogy 5 munkanapon belül kiküldik, a lehúzás összegéről a csekket.
2020. szept. 14. 15:43
 3/11 A kérdező kommentje:
Szombaton sanszos, hogy belefutottam egybe. Eddig még mázlim volt. Küldenek fényképet is, vagy csak valami szöveges indoklást, meg csekket?
2020. szept. 14. 15:48
 4/11 anonim ***** válasza:
Szöveges indoklást, hogy mikor hol és mennyivel mértek be, és a csekket.
2020. szept. 14. 15:50
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat!
2020. szept. 14. 15:52
 6/11 anonim ***** válasza:
30%

Kettes te akkora egy barom vagy hogy arra szavak nincsenek.

A kérdésre válaszolva: nagyjából egy hét, de ha ilyen 90 helyett 93 körül mentél, arra nem küld, csak ha jelentősen gyorsabban mentél.

2020. szept. 14. 15:53
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy-két hét alatt megjön. Már nem emlékszem pontosan, mert egy ideje leiratkoztam a szombathelyi kapitányság levelezőlistájáról, túl sok képet küldtek rólam...
2020. szept. 14. 17:04
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Változó.

Budapesten mértek már be párszor, az jellemzően maximum 2 hét alatt megjött.

Egyszer mértek be Eger környékén, az viszont majdnem 3 hét múlva érkezett.

2020. szept. 14. 17:39
 9/11 anonim ***** válasza:
13%

6-os

1. téged ki a fax kérdezett?

2. Miért is? Ez csak a pénzre megy totális lehúzás az egész, nem jövedelem alapján osszák ki a bírságot se, ha teszem azt engem mérnek be 30-as táblánál 50-el egyharmad fizum oda elmegy a faxságukba,ha meg valaki olyan szalad bele egy ilyen mérésben akár 30-asnál 90-el akinek 1 havi fizuja 1 milla körül van röhög egy jót kifizeti, és legközelebb ugyan úgy gyorshajt...

De tudod ha értelmes dolgokra menne ez a rohadtul nem kis pénz letojnám, de NEM, szimplán olyan rendőröket fizetnek belőle akik NEM TUDNAK megvédeni ha kell, csúnyábban néznek rá elfut, ha kihívod őket hogy éppen betörnek hozzád majd 1óra alatt érnek ki, csak hogy a betörővel ne is találkozzanak...

2020. szept. 14. 18:15
 10/11 anonim ***** válasza:
#10 Viszont senki sem kötelez hogy gyorsan hajts vagy szabályt szegj, és akkor fizetni sem kéne.....
2020. szept. 14. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!