Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Alfa Romeo 166 tapasztalatok?

Alfa Romeo 166 tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Szeretnék vásárolni egy Alfa 166ost. Kis félelemmel ugyanis a köztudatban rossz véleménnyel vannak az Alfákról...

Valóban igazak ezek a vélemények? Leginkább olyan hozzászólásokat várok, akiknek volt a garázsban Alfa Romeo...

Milyen motorral ajánlott ez az autó?

2020. szept. 13. 10:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tekintve az alacsony árat én biztos hogy valamelyik busso motoros változatot venném.Alapvetően az egy jó motor bár igaz hogy rengeteget fogyaszt de hát az alfa erről szól,a szíve-lelke a motor.A v6 meg nagyon szépen szól és jól is megy,kiforrott konstrukció.Elekronikával meg kb minden mással lehetnek bajok.Nekem nem volt csak egy haveromnak és nagyon jó vezetni,kényelmes,bika erő van benne,de kell rá költeni bőven.
2020. szept. 13. 10:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Leginkább hétvégi autónak szánom, illetve egy "régi álmom" hogy Alfa tulaj legyek :D
2020. szept. 13. 11:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak nehogy rémálom legyen belőle :D
2020. szept. 13. 20:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Ezen gondolkodok én is :D
2020. szept. 13. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!