Első autónak milyet válasszak???
Figyelt kérdés
Hamarosan meglesz a jogosítványom. Nagyvárosban lakom, elő években tutti csak itt használnám az autót. Nagyon mondják a rokonaim az elektromos autót, aminek nagyon sok előnye van, hátránya viszont a kisebb hatótávolság. Ami még visszatart ezzel kapcsolatban az árán kívül, hogy nem tudnám csak nyilvános helyen tölteni. Parkolási díjat, üzemanyag költséget, szervízelést viszont megsporólhatom. Szerintetek?2020. szept. 12. 17:25
1/8 anonim válasza:
Ha meg tudod venni az egyik legjobb választás az elektromos.
Ha városba használod akkor 2-3 napig is elég egy töltés.
2/8 anonim válasza:
Én semmiképp nem vennék elektromost...
3/8 anonim válasza:
Ha nem tudod otthon tölteni, akkor inkább ne.
4/8 anonim válasza:
"Nagyvárosban lakom" - ez aztán információ. Most akkor Budapesten vagy külföldön egy másik nagyvárosban? Mert például az elektromos autó használat terén (is) így nagyon különböző a helyes válasz.
Vagy csak utalni akartál arra, hogy Budapest nagyváros, igaz egyetlen ilyen Magyarországon?
...
5/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nem csak Budapest nagyváros Magyarországon, hanem például egy megyeszékhely is, például Kecskemét is, vagy még sok más város kicsiny országunkban. Legalábbis is én így értettem. Arról pedig nem szeretnék vitát nyitni, hogy kinek mi számít nagynak.
2020. szept. 12. 20:16
6/8 anonim válasza:
#5 Elnézést, én tévedtem!
A százezernél nagyobb lélekszámú városok a nagyvárosok.
7/8 anonim válasza:
Elektromos autó annyival drágább, hogy nem èri meg. Kb 5-10 év alatt, ha nem romlik el. Varosba vezetésre egy kis 1.2es esetleg 1.4 benzines autót javaslok. Pl: toyota yaris, vw polo, suzuki
8/8 anonim válasza:
Felejtsd el az elektromost es a hagyományos kicsi kocsik amiken nem sajnálod nagyon a kisebb zúzódásokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!