Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Derbi Senda ez mitöl lehet?

Derbi Senda ez mitöl lehet?

Figyelt kérdés

Hali újonnan össze rakott derbi senda és nincs alapjárat miért vanez beállitom 50km után faszán mindent kövi napra már minden elmegy semmi se ugyvan ahogy állitottam nem a csavarokra értem hanem például az alapjáratra és a gázreakcióra, a másik meg kicsit sötét volt a gyertya de mondom hagyom, elkezdett akadni nagy fordulaton kicseréltem az uj gertyát amibe nem volt 200km raktam bele másikat mentem vele 100km ugyan ugy "akadozik" nagyfordulaton viszont ez most tiszta fehér

Ez hogyan lehet egyszer sokat kap utánna meg keveset

2020. szept. 10. 18:37
 1/2 A kérdező kommentje:

Akadozásra ezt értem: [link]

irják kommentbe hogy elektromos hiba viszont új a gyujtás is és a cdi is mint irtam a gyertyák is azok voltak söt a gyertya kábel is...

2020. szept. 10. 18:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem az én videóm.
2020. szept. 10. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!