Melyik olcsóbb 50ccm-es motor/robogó eszik 1,5liter körül?
Figyelt kérdés
Milyen tipusok esznek ilyen keveset? Azt hallottam hogy a jawa babetta az ilyen pl, de valami normálisabb kinézetű is tud ennyit enni, pl robogó vagy 50es “gyorsasági”?2020. szept. 10. 15:26
1/11 anonim válasza:
Nincs olyan smkp ami 1.5literrel beéri.
2/11 A kérdező kommentje:
És mi az akkor ami megközelíti?
2020. szept. 10. 16:40
3/11 anonim válasza:
4t honda blokk vagy annak licenszei. 3 alatt elvannak.
4/11 anonim válasza:
Egyik sem közelíti meg.
Csak a duplája környékét. Azzal megy gyakorlatilag mindegyik beéri, amelyik nem esett még át sufnituningon.
5/11 anonim válasza:
Van igen. Karbisból Kymco Agility 50 1,8-2literrel beéri ha gyári állapotú, injektorosokból több ilyen van. A Yamaha 3szelepes vízhűtéses, injektoros motorral szerelt verziói ilyenek Gear/Jog/Vino/Vox/Neo's, Hondától a Dio, ezek tudnak enni 1,6liter körül, de csak akkor ha nem ész vele 35-nél többet, ha nyelezed akkor sem esznek 1,8-2liternél többet. Nekem pl. ilyen Jogom van és hozza ezt az 1,8-2literes fogyasztást, 4,4liter a tank, kb. 200km megtett út után szoktam tankolni. Ezek sem menő robogók, talán a VOX-ot kivéve, ezek célszerszámok.
6/11 anonim válasza:
Agility 50 2 literrel... Álmaidban. Licensz honda blokk. A 3at is benyeli ha húzod.
Az injektorosakat meg messzire kell kerülni.
7/11 anonim válasza:
Én szalonból vettem az Agilityt, napi 80kilométert mentem vele éveken keresztül, 1,8liter volt a fogyasztása, 40ezer km-t raktam bele, ellopták. Nem álmaimban, hanem télen-nyáron :) Egyébként nem kell hinni nekem, pont nem érdekel ki mit gondol, talán oda kellene figyelni motorra, a karbit rendesen behangolni stb. és akkor nem lepődnénk meg ilyeneken. Volt utána Agilitym 60-as hengerrel, az 2,3-at evett. Honda Dio-m is van, régi 2T, 2,8-at eszik ha odafigyelek, ha húzom, akkor 3,2l. Injektorosnak semmi baja nincs, be kell tartani a kétezrenkénti olajcseréket, meg figyelni kell a légszűrőre és semmi baja nem lesz. Biztos sz*r lehet, mert amúgy a futármotoros állomány legalább felét injektoros Jog, Gear meg az GY6 blokkos agilityk és társai teszik ki. Talán nem véletlenül :)
8/11 anonim válasza:
Ne magyarázd a bizonyítványod. Senkit sem érdekel.
Az meg pláne kamu hogy futár 2l-el jár el. A woltosok sem tudnak 3 alá menni dio 4t-vel.
9/11 anonim válasza:
Ha téged ilyenek nem érdekelnek, akkor biztos rengeteg információd lehet a dolgokról, innentől szerintem nincs min vitatkozni, hihetsz amit akarsz. Nem látom te mit szóltál hozzá érdemben ehhez a beszélgetéshez, azon kívül, hogy mást érvényteleníteni próbálsz. Egyetlen pontos tapasztalati úton szerzett adatot sem írtál, elég hiteltelen vagy egyelőre. Itt a lehetőség, hogy ezt pótold és megpróbálj meggyőzni arról, hogy a fentebb említett robogóknak miért irreális a fogyasztása.
10/11 anonim válasza:
Írtam konkrétumot. 1.5 literrel semmilyen smkp nem jár el 100on. Te erre elkezdtél hazudozni márpedig van ilyen. Nem, nincs! Magyarázhatod a bizonyítványod, attól még nem fog egy 4t sem 1.5öt enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!