Miért ilyen "olcsó" a Peugeot 301 Citroen C-elysee ?
Figyelt kérdés
5-6 éves autó 2 millióért és ez a kínálat közepe/ teteje.
Nagyon tetszik, főleg az 1.6 benzines még casco is van rá, tök jó lenne városba meg szerintem pályázni sem olyan sz*r vele. Népitéletet néztem, hát kicsit eszi az olajat, de melyik új benzines nem eszi?
Vagy inkább hdi? DPF szűrőt ki lehet venni, de inkább hetente kapna egy kört hosszú úton.
Én úgy hallottam, hogy összeszerelésbeli problémákkal küzdenek, illetve nyilván lejárt a garancia.
Turbós motorok, volt gazdáik nem akarnak tovább foglalkozni velük, jönnek lassan elő a problémák.
2020. szept. 10. 14:06
2/7 D. Brasco válasza:
Miert mit szeretnel mennyibe kerüljenek ezek a kinaban wuhanban meg teheránban vasvillával összedobált direkt a csóró orszagoknak keszult ,az olcsosag meg fapadosság jegyben kitalalt alap szedánok?!Ez kb a dacia logan/lada vesta szint csak mas az emblema.
2020. szept. 10. 14:14
3/7 A kérdező kommentje:
Tökre beleéltem magam. E46 lesz a vége ennek a nézegetésnek asszem.. komolyan itt egy jó autónak tűnő francia aztán meg ez a vesztük,retkes turbó! Az tesz csak turbót a motorba aki nem tud motort csinálni.
2020. szept. 10. 14:27
4/7 D. Brasco válasza:
Ne is zavarjon hogy mindkét autot lehet venni szivo benzinessel,sőt a citroent csak azzal.
Egyebkent meg nem tudom mi bajod a turboval,egy nagyon jo dolog,raadasul manapsag mar jar ott a technika,hogy nagyon sokaig birja egy turbo,nyilván ha ésszel hasznalod.De egyebkent meg ha beszarik is akkor mi van?!El kell vinni felujitani ami 100-150ből meg van,aztan megint nagyon sokaig nincs ra gond.
Az E46 meg nem is ertem hogy kerul ide annyira nem egy liga a masik kettővel.
2020. szept. 10. 14:40
5/7 Ifj. Paprikás Csirke válasza:
Azért a Daciától messze jobb a menetdinamikája mindkettőnek, csak felszereltségre vannak egy ligában. De értelemszerűen még így is messze többet tudnak, mint egy veterán BMW.
2020. szept. 10. 14:46
6/7 A kérdező kommentje:
Ez az. Akkor eleve jobb mint egy lerúgott svájci orvos-tanár bömbi. Persze, hogy jó a turbó nem délutáni lesz a moci már 2.8 rpm környékén ott a mosoly. Tehát akkor miért olcsó? Mert most akkor volt ez a összerakott siíta mosléktól a veterán bömbitől többet nyújtó autócska.
2020. szept. 10. 14:58
7/7 anonim válasza:
#2 Tudod, D.Brasco rengeteg válaszát ilyen nyersen fogalmazza meg (többet nekem is... XD), de szerintem is, sajnos, nem sajnos, de igaza van. Ezek a kiciócó autók nem a minőség jegyében születtek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!