Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A bmw-ket egy kézzel is...

A bmw-ket egy kézzel is biztonságos vezetni?

Figyelt kérdés
Mindegyikben egy kézzel fogják a kormányt.Stabilabbak mint a többi autó ezért elég egy kézzel fogni?
2020. szept. 9. 15:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%

Csak hogy legyen értelmes válasz is... bármelyik autót lehet egy kézzel vezetni. Nekem egy 19 éves Renault Megane-om van, és én is egy kézzel vezetek. Hogy miért? Mert így kényelmes, és felesleges állandóan két kézzel kapaszkodni a kormányba. Ha erősebb kanyarhoz érek, akkor én is két kézzel fogom a kormányt, amúgy viszont nem látom értelmét.

A lényeg az: Nem csak a BMW tulajok vezetnek így, hanem rajtuk kívül rengetegen.

2020. szept. 9. 16:56
 12/15 anonim ***** válasza:
78%
És azzal most kielégülsz ha mindenki igennel fog válaszolni?
2020. szept. 9. 17:05
 13/15 anonim ***** válasza:
33%
Mint minden autót, a BMW-t is bárhol el lehet terelgetni 1 kézzel. Annyi, hogy a BMW-nél van egy szigorú szabály: lehúzott ablak, bal kézzel a kormány tetejét támasztod 12 óránál, jobb kézzel pedig az egész testsúlyoddal könyökölsz a könyöklőn, vagy telefonálsz éppen, de úgy, hogy látható legyen, hogy nagyon fontos dologrol beszélsz, közben a bal kezeddel amivel akormányt támasztod, gesztikulálhatsz is.
2020. szept. 9. 17:47
 14/15 anonim ***** válasza:
18%

Ezekben az ótókban az ürge rendszerint fekszik, és egy kézzel nyomatja neki, mellette a tsávó tsaja van, ami tök gáz így együtt.

Meg kell fogni mindkét manccsal azt a tekervényt.

2020. szept. 9. 19:55
 15/15 anonim ***** válasza:
50%
Mennyi embernél betalált, komolyan nem hiszem el,h ogy ennyien felültek neki.
2020. szept. 9. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!