Sok olyan van aki penzert (vagy egyeb nem szabalyos modon) ment at forgalmi vizsgan?
Remélem, hogy minél kevesebb ilyen van és azok is jó távol tőlem.
Én nem ismerek ilyet. Annak idején még csak fel sem merült bennem ilyen lehetőség, nem is tudtam hogy létezik. Itt olvastam csak róla elképedve.
C-nél és E-nél a számítógépes vizsgák kivételével vizsgánként 5ezer volt a beugró (2014-ben).
Az oktató azt mondta hogy ha ezt nem kapja meg a vizsgabiztos akkor megtalálja az okot a buktatásra, tehát ezt minden tanuló kifizette az oktatónak, hogy ez a pénz vagy legalább egy része megérkezett-e a vizsgabiztoshoz azt nem tudjuk. Nem akartam kockáztatni, így olcsóbb volt mint új órákat venni, új vizsgát fizetni.
Én se hallottam még ilyenről, ettől függetlenül tuti van korrupció a v.biztosoknál is, gyakorlatilag az egész gépjárműipar korrupt. Elég ha megnézed a Mozaik utcát, stb.
De visszatérve, nekem a B,C,D meglett elsőre, anélkül, h bárkinek is jattoltam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!