Ülésmagasság állítás nem működik. Mi lenne a jó megoldás?
Figyelt kérdés
Hali! Skoda Octavia II-ben a sofőr ülésmagasság állító karját ha húzom nem mozdítja feljebb- se lejjebb az ülésmagaságát. Hogy kell megjavítani? Mi lehet a baja?2020. szept. 7. 20:58
1/4 anonim válasza:
Szerelő
(itt senki nem fogja neked megcsinálni 😂)
2/4 A kérdező kommentje:
Persze. Nyílván! Nem ezzel van a problémám. Hogy egyáltalán érdemes-e vele foglalkozni? Nem lenne jobb kicserélni az egész ülést. Csak az meg hibátlan állapotú. Sehol nem látom, hogy kell. Ehhez a részéhez nem értek a dolognak. Pedig cseréltem már vezérlést, főtengely szimeringet. Nem vagyok balf***. Csak nem szeretném tönkretenni.
2020. szept. 7. 22:21
3/4 anonim válasza:
Próbáld úgy, hogy nem ülsz benne. Illetve egyik irányban sem állítható? Nem lehet komoly baja, esetleg raktál rá üléshuzatot, ami beszorult vagy beesett oda valami és attól elakadt.
4/4 A kérdező kommentje:
Így vettem az autót. Egy minimálisat mozdul le-fel. Kb 1 cm-t. Nincs rajta üléshuzat. Az autó állapota nagyon jó, ez a legnagyobb gondja, csak így meg olyan mint ha coupe-ban ülnék. Kicsit feljebb állítanám.
2020. szept. 8. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!