Milyen megfizethető "élményautót" tudtok ajánlani?
Ha csak ennyit szánsz autóra, akkor én leginkább semmilyet nem ajánlanék, ez azért kicsit drágább hobbi ennél (beleértve a fenntartási részét).
Ha mondjuk megtripláznánk az összeget, azzal már akadna 1-2 opció amit tudnék ajánlani, de még ott sem leszel különösebben eleresztve.
A G astra után azért van sok opció,na meg,hogy honnan beszélünk élmény autóról ez szerintem egyénenként változó.
Én is azt gondolom,hogy 1 millából nem fogsz tudni komolyan előre lépni még akkor sem ha nem a prémium márkák közt nézelődsz,szerintem minimum 2 milla amiből már lehet találni audi A3 A4 vagy akár 3-as bmw-ét is olyat ami nem bontószökevény.
Én 3 éve F astrából ültem át egy audi a4 b6-ba,nyilván nagyot ugrottam előre,de az élmény autótól mesze vagyok még mindig.
7-es vagyok
Vagy ha nagyon kell a bugi, akkor én elengedném a hátsókereket vagy gyűjtenék.
Inkább 2 milliótól lehetne olyat, amit nem kell szerelgetni.
Ár/értékben talán az MX5 a legjobb.
Köszönöm a hozzászólásokat! #7Az Opel Omega az egész jó opciónak tűnik mert a mindennapokban is használni tudnám kényelmesen.
#9Igen sajnos nincs sok pénzem erre a célra viszont autót szerelni és ezzel bajlódni meg nem akarok. Valószínű vagy Opel Omega jöhet szóba vagy az ,hogy tovább gyűjtök, hogy 2 milliós kategóriába is tudjak nézelődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!