Melyik műszerfalápoló, illetve szélvédőápoló módozat vált be nektek?
Figyelt kérdés
Szélvédőápoláson a belülső részét is értem.
Mi a módszeretek?
2020. szept. 3. 10:00
1/4 anonim válasza:
A műszerfalat nedves törlőkendővel szoktam törölgetni, olyannal amit erre árulnak. A fujkálós dolgokat elengedtem, mert annak semmi értelmét nem látom, hogy a fele a tüdőmben végzi a másik meg ráverődik az üvegtől elkezdve a kárpitig mindenre ahogy porlaszt. Szélvédőt mosni szoktam, külön nem tisztítom más cuccal.
2/4 anonim válasza:
Hozzá való cuccal csinálom Turtle nekem bevált. Nedves törlőkendő a műszerfalra, szélvédőtisztító az üvegekre.
3/4 Beviz Elek válasza:
Műszerfal: benedvesítek egy tiszta rongyot és letörlöm
Szélvédő: ablaktisztító+papírtörlő
4/4 anonim válasza:
Nekem eddig a desztillált víz vált be legjobban. A pacsulik mindenen nyomot hagynak, nekem nem jöttek be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!