Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit csináljak, hogy ne "ideges...

Mit csináljak, hogy ne "idegesítsen" Az oktató?

Figyelt kérdés

Én elhiszem, hogy béna vagyok. Tény, hogy vannak hülyeségeim, amit sokadjára elhibázok, viszont én már gyomorideggel járok vezetni.

Már, amikor elsőre hibázok, utána sorra mennek a hibák, nem tudom azért mert olyan béna vagyok, vagy mert már utána félek, hogy na mi lesz.

Sokszor hetente egyszer tudtam menni.

Illetve már a 26. Óránál vagyok és nem tudom, hogy kéne mennie, de szerintem nem ilyen rosszul.

Azért vagyok nála, mert ismerős és elvileg ugye jó.

Szóval nem tudom milyen válaszokat várok, de mi a véleményetek?

2020. szept. 1. 07:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
beszplj az iskolavezetővel
2020. szept. 1. 12:58
 12/15 A kérdező kommentje:

Sok mindenen mentem már keresztül ha hiszitek, ha nem. De egyszerűen utálom ha kiabálnak, lenézően beszélnek, és szidnak.

Egyszer kétszer elviselem, de sorozatban sok. Szerintem vannak határok, akármilyen rossz valami.

Igen, vannak ilyen emberek, tudok róla.

De nekem ez nem jön át.

Az, hogy az élet kemény egyszerűen badarság. Mindenkinek a saját élete a legnehezebb. És mi alakítjuk a saját életünket. Ha a munkahely nem jó, el kell menni onnan. Nem az egybőli felmondasra gondolok, hanem közben keresni, és ha van tovább állni.

Ha valami rossz tenni kell ellene.

Csak én most azt nem tudom, hogy váltsak, vagy ne. Vagy hogy hogyan kéne ezt mégis jobbá tenni.

Ebben kéne tanács féleség.

2020. szept. 1. 13:00
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

De nem munka helyről beszélünk hanem konkrétan a vezetésről és neked az nem megy és az nem tetszik ha rád szól.

Ettől sokall különbet és nehezebben kell majd elviselni ha meg lesz a jogsid.

" Ha valami rossz tenni kell ellene."

Igen tegyél ellene és vezess rendesen.

2020. szept. 1. 13:42
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Válts oktatót nyugodtan, nekem is tök lenéző meg bunkó volt az első, pár óra után váltottam is, és érdekes módon a másodikkal, aki figyelmes volt és normálisan beszélt velem, megtanultam vezetni és minden vizsgán elsőre átmentem.
2020. szept. 1. 14:13
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm 14. Te érted a dolgokat, de a 13-as nem igazán.
2020. szept. 1. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!