Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volvo XC90 2019, szerintetek?

Volvo XC90 2019, szerintetek?

Figyelt kérdés

Szóval az lenne a kérdésem hogy nem-e lehet személyre szabni az autó színét kívül belül?

Mert apáéktol a 19. szülinapomra azt kaptam de az üzletben csak fekete volt sötét belsővel, és fehér fehér belsovel, de én krémszinüt szeretnék fehér ulesekkel. És ezt hol tudnám igényelni hogy én ilyet szeretnek? Apa azt mondta hogy majd megkérdezi egy másik szalonban is. De én nem szeretném a véletlenre bízni!

2020. aug. 31. 10:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%
Wow, D. Brasco, neked aztán bejött az élet! Én 19 éves koromra csak egy S Mercit tudtam összehozni, de már meguntam, és most nézegetem a Bentleyket.
2020. aug. 31. 11:27
 12/16 anonim ***** válasza:
73%

" Mert apáéktol a 19. szülinapomra azt kaptam ".

KAPTAM , eza lényeg.

" Lehet hogy inkább jobban járnék ezzel a mercivel? "

Most meg mást akarsz választani?

Nagyon túl toltad a trollt.

2020. aug. 31. 11:55
 13/16 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon gyenge troll kísérlet. Legalább a márkát döntsd el, mert az kevésbé hihető, hogy most akarod kitalálni, hogy akkor kaptál (?) egy XC90-est, vagy helyette egy merci kéne, és mi döntsük el neked. Inkább fejezd be az ebédet aztán sipirc csendespihenőt tartani. Anya esetleg olvas mesét, ha szépen kéred.
2020. aug. 31. 12:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Holnap kezdődik a suli, talán kevesebb ilyen lesz.
2020. aug. 31. 12:47
 15/16 anonim ***** válasza:
74%

Üzletben?!

Nem teljesen értelek... 2019-es használt autóból olyat veszel, amilyet találsz a piacon. Nyilván ennek a színét fixre lefújták a gyárban. Utólag legfeljebb átfóliáztatni tudod. Vagy átfényeztetni egy zsák pénzért, ami nem nagyon éri meg.

Ha új autóról van szó, akkor olyat rendelsz, amilyet szeretnél. Ponotsabban amilyen színben elérhető a gyárban. Audinál tudom hogy közel 1 millió forint felárért egyedi színre is lefényezik. Volvonál nem tudom van-e erre lehetőség. Az elérhető színek általában a gyártó weboldalán fent szoktak lenni. Ha máshol nem, a konfigurátorban. Ha nem találod, be kell menni egy szalonban és megkérdezni.

2020. aug. 31. 13:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Figyelj, elszúrtátok. Én ezért kaptam Rolls Royce-ot, így lehet benn rózsaszín plüss kormányom, és hátul saját házikója a kutyámnak. kívülről arany színű lett, azért lássa már mindenki, hogy futja rá.
2020. aug. 31. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!