Volvo XC90 2019, szerintetek?
Szóval az lenne a kérdésem hogy nem-e lehet személyre szabni az autó színét kívül belül?
Mert apáéktol a 19. szülinapomra azt kaptam de az üzletben csak fekete volt sötét belsővel, és fehér fehér belsovel, de én krémszinüt szeretnék fehér ulesekkel. És ezt hol tudnám igényelni hogy én ilyet szeretnek? Apa azt mondta hogy majd megkérdezi egy másik szalonban is. De én nem szeretném a véletlenre bízni!
" Mert apáéktol a 19. szülinapomra azt kaptam ".
KAPTAM , eza lényeg.
" Lehet hogy inkább jobban járnék ezzel a mercivel? "
Most meg mást akarsz választani?
Nagyon túl toltad a trollt.
Üzletben?!
Nem teljesen értelek... 2019-es használt autóból olyat veszel, amilyet találsz a piacon. Nyilván ennek a színét fixre lefújták a gyárban. Utólag legfeljebb átfóliáztatni tudod. Vagy átfényeztetni egy zsák pénzért, ami nem nagyon éri meg.
Ha új autóról van szó, akkor olyat rendelsz, amilyet szeretnél. Ponotsabban amilyen színben elérhető a gyárban. Audinál tudom hogy közel 1 millió forint felárért egyedi színre is lefényezik. Volvonál nem tudom van-e erre lehetőség. Az elérhető színek általában a gyártó weboldalán fent szoktak lenni. Ha máshol nem, a konfigurátorban. Ha nem találod, be kell menni egy szalonban és megkérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!