Volvo XC90 2019, szerintetek?
Szóval az lenne a kérdésem hogy nem-e lehet személyre szabni az autó színét kívül belül?
Mert apáéktol a 19. szülinapomra azt kaptam de az üzletben csak fekete volt sötét belsővel, és fehér fehér belsovel, de én krémszinüt szeretnék fehér ulesekkel. És ezt hol tudnám igényelni hogy én ilyet szeretnek? Apa azt mondta hogy majd megkérdezi egy másik szalonban is. De én nem szeretném a véletlenre bízni!
Új autót amikor rendel az ember, nem azt veszi ami van.
Ott akkor sok variációt kikell ikszeni vagy pipálni és úgy gyártják le.
Nekem pont így volt amikor venni akartam hogy olyan sehol nem volt egyik szalonban sem és 3 hónapra lett kész .
Ha raktárkészletről veszitek, úgy nehezebb, mert meglévő modellekből tudsz válogatni. De ahhoz nem kell különböző kereskedésekbe menni, hogy megtudd, mik vannak raktáron, mert mindenhonnan látják az egész országban raktáron lévő autókat egyben.
Talán könnyít a helyzeten, hogy XC90-ből soha nem volt krémszínű, de olyan sem, mint amilyen Toyotát mutattál. Legalább a konfigurátort nézd meg, hogy képbe kerülj egy kicsit, hogy milyen színben gyártják ezt az autót.
Denim kék, vagy viharszürke jöhet talán be neked, vagy világosabb színekből a nyírfa metál, esetleg a kristályfehér gyöngyház. De nagyon elegáns az összes szín. Kárpitból sincs fehér, hanem bézs. Nem javaslom egyébként, hogy nagyon hasonló kárpitszínt válassz, mint amilyen az autó színe, mert nem annyira ízléses, és nehéz lesz eladni is majd használtan, mert elég kevés ember konfigurálna ilyet magának. Kérd ebben az értékesítő segítségét. Apát meg győzd meg valahogy hogy ne 2019-est vegyen, hanem most már 2021-est. Szeptember 1-jén kezdődik az új modellév, ne bukjatok már milliókat rögtön azon, hogy 2 évvel korábbi gyártási év kerül a forgalmiba, mint ami kerülhetne.
Igen....viszont en a mercibol is a brabus altal tuningolt 800lovas G osztályt venném.Nekem nagyon bejött,ugyhogy kettőt is vettem...egy fehéret meg egy feketét.....jól mutatnak a bugatti chiron meg az aventador mellett a garázsban és ezekkel bevasarolni ia lehet menni.
17/f mérnök,ügyvéd,orvos,vállalkozó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!